1AAA Napisano 23 Kwiecień Share Napisano 23 Kwiecień Witam , Dziękuje Rain za Możliwość Zdominowania po raz 2 Serwera , Pozdrawiam Cieplutko Graczy , Życze Szerokosci Pozdrawiam Przyjaciele Kochani 🙂 Dzis o 22 , Do Rozdania mam x30 kont 99 lvl 😉 Dziękuje za Gre pozdrawiam 😄 1 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nerisek Napisano 23 Kwiecień Share Napisano 23 Kwiecień Ale koty dupolizy xddd Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STONER Napisano 23 Kwiecień Share Napisano 23 Kwiecień Boli ze nic nie dostales oj boli Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
opel11 Napisano 23 Kwiecień Share Napisano 23 Kwiecień Niektórzy ludzie złomu nie zbierają poprostu stoner 🤣 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STONER Napisano 23 Kwiecień Share Napisano 23 Kwiecień 1 minutę temu, opel11 napisał: Niektórzy ludzie złomu nie zbierają poprostu stoner 🤣 zawsze zlom podnosze czy to wart 60k czy 1won Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1AAA Napisano 24 Kwiecień Autor Share Napisano 24 Kwiecień Jesli to był złom , to w takim razie nie mam okreslenia w czym wyszliscie na wojne 😉 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nerisek Napisano 24 Kwiecień Share Napisano 24 Kwiecień Co ma mnie boleć? Bolało to mnie jak wszedłem wczoraj na ox i zobaczylem max 20osob, wasze żebranie mnie śmieszy nie boli najchętniej to sam bym eq wyjebał i prawdopodobnie w najbliższym czasie to zrobię ale nie dla żebraków w m1 😂 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaga Napisano 24 Kwiecień Share Napisano 24 Kwiecień A ja dalej uwazam ze jestes dobrym strategiem i dlatego wygraliscie te wojne ,masz tez duza wiedze o grze trzymam kiuki gdziekolwiek grasz . chociaz znalam Ciebie przez chwile dziekuje . 3 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astek Napisano 25 Kwiecień Share Napisano 25 Kwiecień 5 godzin temu, Jaga napisał: A ja dalej uwazam ze jestes dobrym strategiem i dlatego wygraliscie te wojne ,masz tez duza wiedze o grze trzymam kiuki gdziekolwiek grasz . chociaz znalam Ciebie przez chwile dziekuje . Post dodany 5godzin temu, tyle co rejestracja xD jak można być tak zjebanym żeby robić sobie Multikonta i sam sobie dziękować XD skończ cpunie już tą grę i spierdalaj stąd Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz pisać i zarejestrować się później. Jeśli masz konto,Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.