Skocz do zawartości

Wszechwiedzacy

Polecane posty

Witam, chyba po raz ostatni już.

@Rain 

@BuLL 

Chcielibyśmy poznać wasze stanowisko w sprawie losów tego serwera. Ankieta nic nie wniosła. Krążą plotki że zamykacie za miesiąc, że nie zamykacie, że 3 miesiące, że jednak akademia będzie i fuzja, że żadnej akademii nie będzie tylko nowy serwer jak ludzie zapomną.

Chcemy wiedzieć co dalej bo to się poprostu nam należy.

Ratujecie serwis akademią i fuzją na poważnie? Wyłączając na ten czas S1? Czy żegnamy się i ta garstka która u Ciebie grała już kolejny raz nie zagra na waszych serwerach?

Zapraszam do dyskusji wszystkich liderów i tych którzy chcą się dowiedzieć co dalej.

@GordOnix @chivo @Bads @astek @KissMeAgain @Dexxete @Burza02 @Rafciis @robobobi @Thato @STONER @Shinigaami

@1AAA @Nerisek @opel11 @Snorlax

@Amn3zja 

I wszyscy pozostali którzy dalej tu gracie.

Ja jeszcze do dzisiaj byłem skłonny grać tu do końca ale już całkowicie minęła mi ochota. Wszystko jestem w stanie zrozumieć ostatnio nawet mialem wrażenie że trochę więcej zainteresowania bo w miarę na czas eventy odpalane plus częściej widoczny rain. No ale ten nieszczęsny hwang 17 to jakieś nie porozumienie. Zanim ktokolwiek zacznie mi tu gadać że płacze bo przegraliśmy czy coś to pragnę zaznaczyć że w dupie mam to czy wygraliśmy czy nie i dalej byłem na grze i grałem 😉 no ale jak admin może wgl odpierdolic taką akcję? Nagrody należą się dla powiedzmy 50 osob i jedna osoba dostaje nagrodę czy tam jej część a pozostałe 49  nadal czeka? Co w takiej sytuacji mamy myśleć o rainie i dlaczego jest taki niesprawiedliwy? Kolejna sprawa od czasu ankiety na forum minęło już trochę czasu zauważyłem dosłownie kilku nowych graczy i raczej na 99% nie ze względu na działania raina. Starzy odchodzą coraz mniej osób gra wchodzisz do M1 a tam stoją ciągle te same postacie. Nie grałem na gromo ale słyszałem co tam się działo i szczerze podziwiam ludzi ze weszli 2gi raz w to samo gowno a jeszcze bardziej podziwiam że dalej w tym tkwią albo może współczuję? Sam już nie wiem. Ja póki co odpuszczam może będę wbijał czasami zobaczyć co się dzieje może sprzedam konta chociaż wątpię że ktokolwiek coś jeszcze tu kupuje a może wrócę jak jakimś cudem nagle pojawi się tu multum ludzi? Nie wiem ale póki co -1 online i pochwal się rain ile jest teraz w godzinach szczytu? Bo na oxie to było z 30osob. 

Bez reklamy to daleko nie zajedzie, aktualizacje owszem ale co z tych aktualizacji jak nie ma reklamy i nowych ludzi. Inne serwery to chociaż pojawiają się czasami na fb a nowi gracze skąd mają wiedzieć o istnieniu Galaktara? Aktualizacje nic nie poprawią odnośnie zwiększenia liczby graczy. Jeśli już ktoś nowy wchodzi to wbija 15 lv i pisze czy dużo osób gra. Aktualizacja pod nowych graczy i REKLAMA. 

• Lubię To 1

18 godzin temu, Rain napisał:

aktualnie to będą po prostu robione aktualizacje i od 1 maja event letni

Rain ty tak zniszczyłeś reputację tego serwera, że ja nie wiem co byś musiał dodać, żeby ludzi zachęcić do gry. Jakiś obszerny i rozbudowany system odbudowy serwera Galaktar, ale z twoimi kompetencjami w tej serwer, jest to niemożliwe. Spróbuj, pokaż że Ci zależy może ktoś wróci i Ci zaufa, ja na pewno nie. Zresztą jak przez 2 miesiące nie było nic dodawane (oprócz eventu, który był kopią walentynkowego tylko tekstury zmienione.) gdzie jeszcze miałeś graczy, to na pewno nagle się zmieniasz i wkładasz twoje 100% w serwer, ja w to nie wierzę. Ale nie bądź skurwysynem  i zrób coś, dla graczy którzy jeszcze u Ciebie są. Powodzenia. 

29 minut temu, maroko napisał:

wy nie ogarniacie ze reklama na 4miesieczny serwer gdzie gra 100os nic nie da?

Reklama nic nie da, ale nie względu na to że gra tyle osób ile gra tylko przez to, że serwer ma już tak zjechane opinię przez administrację, że musieliby się mocno pierw postarać, pokazać że im zalezy potem dopiero myśleć o reklamie albo akademii. 

Dołącz do rozmowy

Możesz pisać i zarejestrować się później. Jeśli masz konto,Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...