Rafciis Napisano 7 Kwiecień Share Napisano 7 Kwiecień Siemano!!!!! Mam na sell bma 99lvl 4 skile p / ogniste uderzenie g1 / duchowy cios na 13pkt biolog skończony klejnoty też 2x pż Oraz eq do niego na załączonych obrazkach plus łuski szpony i inne duperele nie chce mi się nawet wypisywać reszty jak ktoś będzie zainteresowany to się odezwie :d w yangach widać ile mniej więcej chcę a w "SM" to też kwestia dogadania czy ktoś weźmie całość czy na części więc jak jesteście czymś zainteresowani to piszcie pw 😄 no i miłego dzionka !!! ((jak ktoś chce to mam też 2 wpki jeden 99lvl drugi 84lvl czarowana zbroja/ostrze/strach P obydwa biolog do czerwonych konarów na jednym klejnoty pierwsze zrobione ( wartość ) szamana 99lvl pustego bez skili 5x ninja 99lvl bez skili wojownik 99lvl bez skili )) Łuski 100kk szt szpony 250kk szt i w "SM" to już do dogadania, jeśli chodzi o cw. to nie ma najzwyczajniej dla tego ponieważ nie zależy mi w sumie na sprzedaniu tego jakoś bardzo :d Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NIEJESTESSAM Napisano 7 Kwiecień Share Napisano 7 Kwiecień 200 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NIEJESTESSAM Napisano 9 Kwiecień Share Napisano 9 Kwiecień 300 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty