1AAA Napisano 5 Kwiecień Share Napisano 5 Kwiecień Dzień Dobry Kochani , na sell Wylatuje Mentalek , Skończony można powiedziec w 85% , Postać z Nieskazitelnym Bilansem w PVP . i Bardzo Mocna na Zadymach . Posiadam na Postaci . EQ Klasowe / + DPS / Wojenne . < DPS DMG > Dużo Absu Pomieszanego Na wszystkiego Klasy co daje Możliwość Ubrania sie Dosłownie na Wszystko na każdej Zadymie . W EQ WOJENNYM Ubierając Się Strike Miecz/2ręka Strzał / Wygląda to w Nastepujący Sposób Tak jak napisałem wyżej to Tylko Propozycja , w zależnosci o Zadym , również moge się ubrac x3 60 i np 20 Strzały Kwestia tego jakie postacie są na Zadymkach. Niektóre Itemki jeszcze są do Do Domixowania ale niestety nie wystarczyło mi czasu 😄 np na Domixowanie Stalek +9 i Białego Złota Dps 🙂 Dla Osoby Kupującej Dorzucam Smoka 99 x2 P, Dowodzenie P 🙂 z którym DMG na za dymach również Działa Lepiej 🙂 Dorzuce równiez eq do zabawy Typu Kosa Bojowa +9 i takie rożne zabawki +9 Proszę z Góry nie pisać Kometarzy MIX jest to Niepotrzebny 🙂 Pozdrawiam i Zapraszam na Pw na Forum Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
opel11 Napisano 5 Kwiecień Share Napisano 5 Kwiecień Ale z tym mix to prawda Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Audsajder1993 Napisano 5 Kwiecień Share Napisano 5 Kwiecień To ma być eq TOP 1 Mental 🤣🤣🤣🤣🤣 moje konto tez idzie pod młotek poczekaj to zobaczysz top 1 eq Mental + Ninja. Pozdro dla Pana z TOP eq i oczywiście z zajebista reputacja🤣🤣🤣 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1AAA Napisano 5 Kwiecień Autor Share Napisano 5 Kwiecień Serio napisalem wyłacz Placz, zaloguj Psuedo Mentala to cie zjem 15;0 🙂 i nie Placz mi w Komentarzach Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShowTime Napisano 5 Kwiecień Share Napisano 5 Kwiecień Nie bronie nikogo ale po co takie Komentarze skoro Siedemnacha bił sie każdym zabijał kazdego , na respach to samo był silną postacią nie rozumiem dlaczego nie możecie tego przeboleć i wylewacie Swoje poty w Komentarzach 🙂 Wcześniej jak grał na Bodym też był do miksu i rownież każdego bił w PVP i na zadymach czas sie pogodzić z tym ze gość ogarnia gierke 🙂 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chivo Napisano 5 Kwiecień Share Napisano 5 Kwiecień Powodzenia, ze sprzedaza kont jak juz serwer pada 😂 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fame Napisano 6 Kwiecień Share Napisano 6 Kwiecień No tak z 2/3 tygodnie zaspałeś ze sprzedażą xd Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nerisek Napisano 6 Kwiecień Share Napisano 6 Kwiecień Nie śmiejcie się przecież on chce tylko 10k ,,SM" 😂 no ale cóż nie zawsze zainwestowane plny się zwracają xd Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corri Napisano 6 Kwiecień Share Napisano 6 Kwiecień https://zapodaj.net/776827cc22553.png.html - Ja to tak tutaj tylko zostawie 🙂 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1AAA Napisano 6 Kwiecień Autor Share Napisano 6 Kwiecień Sprzedanie Mentala nie spowoduje że nie zostane do ostaniego Gracza 🙂 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corri Napisano 6 Kwiecień Share Napisano 6 Kwiecień "Obiecuje wam GRAĆ" a nie zostać 🙂 Pozdrawiam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nerisek Napisano 6 Kwiecień Share Napisano 6 Kwiecień Uwaga przy handlowaniu bo chlop nie wie sam co gada 😄 Raz 50 raz 30 podejrzewam ze przy dogadywaniu ceny bedzie podobnie xD Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShowTime Napisano 6 Kwiecień Share Napisano 6 Kwiecień Wchodze codziennie czytać Placz ludzi i jestem pod wrażeniem tego płaczu xD Pierw jakiś Autsajder który jak grałem wcześniej nadawał sie do donoszenia Potek Następny Corri . A teraz Nerisek który widać ze na tym pw że go 17nasta Strolował jak dzieciaka Moge powiedzieć tyle 2/3 serwera nadal sie nie nauczyło poza Muchomorem że Siedemnastka Troluje a wy płaczecie 😄 Pozdrawiam cie Muchomor i Siedemnastka a ty Nerisek pozdrów odemnie Kokosa < 4kkk > Kupił od mnie 😄 mam więcej jak coś 😄 Wpadne za 24h sie pośmiać nadal z ciebie Nerisek i reszta płaczków 😄 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1AAA Napisano 6 Kwiecień Autor Share Napisano 6 Kwiecień generalnie to jest nic 😄 ja tam Kreta w gildi mam u NoName i wiem co oni pierdola na moj temat to akurat to ze ich troluje 24/7 a te ludziska lykaja to jest chuj 😄 jak mi gosc mowi co oni tam pierdola to niedowierzam 😄 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wszechwiedzacy Napisano 6 Kwiecień Share Napisano 6 Kwiecień AAA kreta to Ty masz przy dupie jak siedzisz spocony 24/7 przy tej grze i szkoda Ci odejść sie wysrać XD taka jest prawda :D 1 3 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TLM Napisano 6 Kwiecień Share Napisano 6 Kwiecień 20zl Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NIEJESTESSAM Napisano 6 Kwiecień Share Napisano 6 Kwiecień 200 zl Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chivo Napisano 6 Kwiecień Share Napisano 6 Kwiecień czekajcie, bo on mial ponoc 3.5k oferte kilka dni temu za tego mentala 😄 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
opel11 Napisano 6 Kwiecień Share Napisano 6 Kwiecień Chyba 3.5 grama mefedronu za20zl od szt 🤣 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brukarz Napisano 7 Kwiecień Share Napisano 7 Kwiecień beka z cpuna xD Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GNoME Napisano 7 Kwiecień Share Napisano 7 Kwiecień 220 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chivo Napisano 7 Kwiecień Share Napisano 7 Kwiecień jak tam 17, napisalem ci max ze 2 stowy dostaniesz za te piekne konto teraz 😄 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1AAA Napisano 7 Kwiecień Autor Share Napisano 7 Kwiecień za takie pieniadze , to niech sobie konto umiera 🙂 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NIEJESTESSAM Napisano 7 Kwiecień Share Napisano 7 Kwiecień No to napisz cw A jak nie to niech umiera xd Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
opel11 Napisano 7 Kwiecień Share Napisano 7 Kwiecień A ofy w mefedornie też wchodzą w grę 10gram dam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz pisać i zarejestrować się później. Jeśli masz konto,Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.