Skocz do zawartości

Oświadczenie odnośnie sytuacji na serwerze Galaktar.

GordOnix

Polecane posty

@BuLL @Rain @KukSon @Ketra

Czy będzie jakieś oświadczenie odnośnie sytuacji na serwerze ? Wiem, że nie podchodzicie w żaden sposób profesjonalnie do tego serwera (a szkoda, bo serwer jest fajny) ale miejcie chociaż szacunek do człowieka, gracza który gra na serwerze i napiszcie co dalej. Nawet jeżeli, nie macie w planach nic robić to fajnie by było to napisać i mieć spokojnie sumienie, a my jako gracze będziemy wiedzieć co dalej. Przedyskutujcie to, podejmijcie męską decyzję i mam nadzieje, że jakieś oświadczenie w tej sytuacji pojawi się jak najszybciej. Pozdrawiam. 

• Lubię To 3

Witajcie, nie wypowiadam się za dużo na forum, ponieważ staram się poświęcać całą energię na rozwój serwera i aktualizacje.

Mogę zapewnić, że naszym planem jest dalsze rozwijanie serwera, a nie pozostawienie go bez opieki.

Ostatnim czasem można było zaobserwować spadek częstotliwości aktualizacji, ale nie jest to spowodowane "olaniem serwera", lecz pewnymi prywatnymi sprawami, które utrudniły regularne prace.

Nam, administratorom zależy na serwerze tak jak naszym najwierniejszym graczom, chcę żeby to było jasne, mimo, że czasem tego nie widać, bo np. nie piszemy na forum.

To tak w skrócie, a co do eventu Wielkanocnego to się odbędzie, a w kolejnej aktualizacji dostępna też będzie edycja sklepów offline.

• Lubię To 2
  • Haha 1

Ja na miejscu administracji byłym znudzony czytaniem tych wypocin że serwer zdycha itd., bo kilka dni nic sie nie odzywają wow. Ciągłe narzekanie i nic więcej, jeśli rzeczywiście pracują nad eventem czy tam reklamą to takie pisanie im nie pomaga, wręcz przeciwnie. Jak się nie podoba to nie grajcie nie rozumiem co za problem

• Lubię To 1

Jaka nienawiść jest w ludziach że nawet jak skoczyli grę to i tak będą pier.dolic głupoty na forum "każdy" ma jakieś życie prywatne więc na chuy się pocić na tych forum skończyłeś to idź zabierz żonę dziewczynę na randkę lub spacer a nie tracisz czas napisanie głupot na forum 

• Lubię To 4

Snorlax racja. Pokończyli grę i jeszcze tu wchodzą pisać wypociny. To takk jakby ktoś wziął rozwód a później przyjeżdżał do byłego partnera i mu cały czas wypominał, że partner o niego nie dbał, przychodził pod dom i każdemu facetowi (jeśli to była żona) mówił żeby stąd poszedł bo ten będzie miał to samo xdd Wziąłeś skończyłeś jeden z drugim to zamknij ten etap i powodzenia w dalszej rozgrywce na innym serwerze. 

• Lubię To 2

Dołącz do rozmowy

Możesz pisać i zarejestrować się później. Jeśli masz konto,Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...