robobobi Napisano 26 Marzec Share Napisano 26 Marzec SURA WP 99 SKONCZONY FULL MISJA BIOLOG SEON EQ JEST DUZO WIECEJ, TYPU Z LEZ 7-8 ORAZ INNYCH DUPERELEK, EQ NA BLYKI, ORAZ JAKIES KASKI INTERESUJE CIE COS OSOBNO? NIE MA PROBLEMU PISZ PW OFERTY PROSZE SKLADAC NA PW, POD TEMATEM NIE BADA BRANE POD UWAGE JEZELI DANA OFERTA MNIE NIE USATYSFAKCJONUJE KONTO ZOSTAJE U MNIE CW 1500 'SM' Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astek Napisano 27 Marzec Share Napisano 27 Marzec Chłop co dwa itemy kupił za 1300 a teraz za wszystko 1500 Serwer pada , jeszcze parę tygodni i będzie out, pozdrawiam tych którzy zdążyli uciec 👊👊 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robobobi Napisano 27 Marzec Autor Share Napisano 27 Marzec Co ty pietdolisz że 2 itemy kupiłem za 1300 ,nie wiem skąd masz takie informacje Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi88 Napisano 29 Marzec Share Napisano 29 Marzec oferuje 1000 😄 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robobobi Napisano 30 Marzec Autor Share Napisano 30 Marzec Sold Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz pisać i zarejestrować się później. Jeśli masz konto,Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.