Skocz do zawartości

Zmiany punktów w kilofie

Brylka

Zmniejszenie wymaganych punktów w kilofie   

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zmniejszyć wymagane punkty w kilofie?

• TAK
      6
    • NIE
      1

Polecane posty

Tak jak w temacie. Tych punktów w kilofie jest zdecydowanie za dużo.

Po moich obliczeniach wyszlo ze ulepszenie takiego kilofa od +0 do +9 potrzeba będzie dlugich godzin kopania non stop co jest paranoją. 

Jestem za tym żeby zmniejszyć te punkty o jakies 80-90%, bo w atkualnym systemie wbijemy max +4/5

Jeśli chodzi o punkty kilofa to faktycznie jest ich dużo (tyle co na globalu) mimo że prezentacja zapowiadała zmniejszenie wymaganej ilości, aczkolwiek zmniejszenie ich o 80-90 % to zdecydowanie za dużo w stosunku do pierwszych +1/2/3/4

Lepszym pomysłem było by aby poszczególne lvl'e kilofa wbijały sie przy następujących ilościach punktów, tak a żeby jednak wbicie +3/4 nie zajmowało 3-4h a jednak troche dłużej, co do wyzszych stopni to jestem tego samego zdania, na kilof +9 trzeba nabić ponad 3.000.000 łacznie i nie ma gwarancji że go ulepszy. Dlatego pomyślałem nad takim systemem:
+1 - 6000
+2 - 9000
+3 - 12000
+4 - 15000
+5 - 18000
+6 - 21000
+7 - 24000
+8 - 27000
+9 - 30000

Oraz ustawić ulepszanie kilofa na 100%, nieoszukujmy się, samo wbicie wyżej wymienionej puli ( 162.000 ) Będzie zajmować na prawdę sporo czasu, więc ulepszenie kilofa wyżej będzie nagrodą gwarantowaną za samo nabicie tych punktów.

21 minut temu, Huachang napisał:

Jeśli chodzi o punkty kilofa to faktycznie jest ich dużo (tyle co na globalu) mimo że prezentacja zapowiadała zmniejszenie wymaganej ilości, aczkolwiek zmniejszenie ich o 80-90 % to zdecydowanie za dużo w stosunku do pierwszych +1/2/3/4

Lepszym pomysłem było by aby poszczególne lvl'e kilofa wbijały sie przy następujących ilościach punktów, tak a żeby jednak wbicie +3/4 nie zajmowało 3-4h a jednak troche dłużej, co do wyzszych stopni to jestem tego samego zdania, na kilof +9 trzeba nabić ponad 3.000.000 łacznie i nie ma gwarancji że go ulepszy. Dlatego pomyślałem nad takim systemem:
+1 - 6000
+2 - 9000
+3 - 12000
+4 - 15000
+5 - 18000
+6 - 21000
+7 - 24000
+8 - 27000
+9 - 30000

Oraz ustawić ulepszanie kilofa na 100%, nieoszukujmy się, samo wbicie wyżej wymienionej puli ( 162.000 ) Będzie zajmować na prawdę sporo czasu, więc ulepszenie kilofa wyżej będzie nagrodą gwarantowaną za samo nabicie tych punktów.

Jestem całkowicie za takimi punktami jak pokazałeś. Biorąc pod uwagę ze jedno kopanie trwa od 16-18 sekund i dostajemy za to 1 lub 10 punktów czyli średnio 5, czas w którym nabijemy od +0 do +9 będzie wynosił 144h ciągłego kopania co już jest bardziej realne niż te kilka miesięcy (nawet lat) jak w aktualnym systemie.

Dołącz do rozmowy

Możesz pisać i zarejestrować się później. Jeśli masz konto,Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...