Brylka Napisano 15 Marzec Share Napisano 15 Marzec Na ognistej ziemi występują 4 respy metinów po 2 sztuki na każdym CH (przynajmniej tyle znam) Metin Morderstwa (resp co 12 minut) Obszar występowania metinów zaznaczony niebieskimi kołami Każde koło to 2x metin Przykładowy drop z 100x metinów u mnie: 30x 25x 5x Warto też dodać że z każdego metka ze złomu typu wachlarze dzwony sztylety mamy średnio 300-400k yang u handlarki 🙂 Czyli licząc rady egzo po 1,5kk i kamol po 4kk i złom okolo 350k za metka mamy zarobek na czysto z: 1 metina: 1,4kk z 100metinów: 140kk Powodzenia 😛 Może się komuś przyda. Pozdro Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kodi022 Napisano 15 Marzec Share Napisano 15 Marzec Super tylko na telefonie nie widzę Rawie żadnego zdjęcia Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brylka Napisano 15 Marzec Autor Share Napisano 15 Marzec 4 minuty temu, kodi022 napisał: Super tylko na telefonie nie widzę Rawie żadnego zdjęcia Nie mam pojęcia co jest powodem. Sprawdzilem na dwóch telefonach i u mnie okey jest Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brylka Napisano 15 Marzec Autor Share Napisano 15 Marzec Co do dropu warto dodać że dropiłem na postaci 80lvl z 2x dropem. Wiadomo czasem jest wiecej czasem mniej. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz pisać i zarejestrować się później. Jeśli masz konto,Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.