Skocz do zawartości

Sety setki setunie

opel11

Polecane posty

Przeciw - kto ma yangi to kupuje setki kosztem innych itemów, często więcej się i tak zużywa setek niż się zarobi względem zakupionych setek; żeby zdążyć kliknąć setkę też trzeba ustać te 5 sek, żeby użyć kolejną albo używać Soku z Korzenia Gango/Wody Young/Wina z Kwiatu Brzoskwini, zawsze można poprawić hita w potwory i dołożyć absy, żeby mieć drop lub po prostu skupić się na biciu bossa 😉

Uważajcie o co prosicie... zwiekszając czas setek do 10sec tylko sobie narobicie problemów i już to wyjaśniam tu nie chodzi tylko o wasze "zadymy i setkowanie" zwiekszycie czas uzywania setki nie tylko sobie a małym lvl  co nie maja tak dobrego eq i musza ich uzywać no nie wiem np na dungach czy w innych okolicznościach i teraz przypuscmy ze ten server wytrzyma tak długo jak gromo że beda z czasem dodawane nowe rzeczy do gry i np trafi sie boss na dungu którego trudno ustać co zrobisz? użyjesz setki! a co jesli boss przez te 10 sec zdąży was zabic? bedziecie robic sure wp by specjalnie ustać? 😄 

Należy ograniczyć drop setek do minimum i wasz problem zniknie bo albo zużyjesz wszystkie setki na wojnie w 10 minut albo zachowasz na pózniej i bedziesz używać w krytycznych sytuacjach plus cena setek by podskoczyła i każdy w głowie by miał jak dużo kosztują i nie klikał ich co chwile wiedząc jak trudno było je zdobyć/kupić 🙂  

12 godzin temu, opel11 napisał:

Co 10s wyjdzie ci to burza na zdrowie wiem że to dla was szczał a kolano ale dużo ludzi tego chce a nawet usunąć je wgl

z tym usunięciem to już poleciałeś  😛 

Jestem na NIE za zwiększeniem czasu za to jestem na tak za zmniejszeniem dropu setk 🙂

• Lubię To 3

Jak burza wspomniał są wody i inne pierdoły którymi można sie spomagac tylko panie bletka każdy jest wygodny i woli setki . Jak takie dungi beda a raczej szybko nie będą zawsze można na takich dung ust co 5 sek żebys nie musiał wp robić bo wiadomo każdy wygodny...

Myślisz że jeśli wprowadzą cd na setki to ciebie nie dotyczy i sobie poradzisz czy po prostu będzie łatwiej czy co? Drop sobie podniesiesz bo będzie sobie leżał? Czy padał od bodziaków/wp w ciągu 1 sek bijących bossa i majacych wbite kd na klasy i silny na ludzi? Imo nie ma opcji, żeby to wprowadzić, szczególnie, że serw zaraz będzie stał 2 miesiące, wtedy wystarczy 1 dobra postać pvp, żeby uniemożliwić zbicie np. wróżki, którą łatwo odepchnąć i wystarczy że jedna postać padnie czy ta co ma agro i czas zmarnowany na zbijanie, a jak dojdzie druga/trzecia postać i użyją skilli jednocześnie jest wtedy niemożliwe ustanie, a nawet jeśli te postacie by nie biłyby w trakcie zbijania, a przy podnoszeniu wtedy można za darmo podnieść - 0 eq pvm, a drop za darmo wtedy - na pewno nie zachęci to do wchodzenia na grotę/legendy

• Lubię To 1

Możesz zrobić taką postac do pvp to nie jest zabronione ... Tak właśnie zrób ABS bo inni wydają grube KKK na robienie eq wojennego a przyjdzie taki burka co dostaje 3-4k zhita bo po tyle ci bije na bossach i będzie mówił że jedna postać full pvp nie wiadomo co zrobi na gromo były postacie w kosmos wyjebane i jakoś bossy były zbijane więc co ty pierdolisz człowieku? A boli cie to że ty wraz z swoją gildia macie wyjebane na robienie eq pvp i wydanie na to grubych yang jak można za 1kkk kupić setek na cały miesiąc i równo stać z osobami które mają ABS  taka prawda . Mnie zniechęcilo chodzenie na te wszystkie bossy przez osoby takie jak ty że eq brak ale po co eq jak są setki. Na kazdym innym ser gdzie system setek jest zrobiony z głową nawet byś z tymi abs do groty nie wszedł 

Ale nie można porównać gromo do pl tak w 100 procentach chodzi o dostępność zmianek setek czy różnych wspomagacze czy też balansie postaci .. gromo jest wzorowany na pl ale nie jest nim. Wątpię ze na pl na serwie który ma 2 miechy ludzie maja truty żale 45+sre w takich ilościach i eq pvp pvm takie jak tu czy staki setek w eq ...

Słuchaj. To, że dla Ciebie priorytetem jest zrobienie eq pvp to Twoja sprawa. Ja na jakim serwie nie grałem, od zawsze najpierw robię eq pvm żeby móc zbijać wszystko dostępne jak najszybciej, a co za tym idzie - dużo szybciej zarabiać yangi na robienie eq pvp później. Więc nie rozumiem bólu dupy o to setkowanie. Jeśli uważasz, że za 1kkk da się zrobić eq pvm, to proszę nagraj i pokaż jak zbijasz jakieś bossy typu wiedźma lub Beran w 2 postacie czy coś podobnego 🙂 

Po prostu każdy ma inne preferencje co do kolejności robienia wszystkiego, a gra oferuje takie możliwości, więc nie rozumiem tego bulu dupy. Co do samych setek nie mam zdania, z jednej strony wprowadzenie jakiegoś limitu na używanie ich może i by coś zmieniło na lepsze, a inne rzeczy być może na gorsze 

Dołącz do rozmowy

Możesz pisać i zarejestrować się później. Jeśli masz konto,Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...