fame Napisano 26 Luty Share Napisano 26 Luty Sprzedam Cw: 100 "sm" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PodajBlika Napisano 26 Luty Share Napisano 26 Luty Dam 300 kk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Audsajder1993 Napisano 26 Luty Share Napisano 26 Luty Peiv Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bads Napisano 27 Luty Share Napisano 27 Luty 500kk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Audsajder1993 Napisano 27 Luty Share Napisano 27 Luty Priv Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bads Napisano 27 Luty Share Napisano 27 Luty 120 SM Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fame Napisano 27 Luty Autor Share Napisano 27 Luty Oferta z pw 150 "sm" KT: 200 "sm" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Audsajder1993 Napisano 27 Luty Share Napisano 27 Luty Kt Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fame Napisano 1 Marzec Autor Share Napisano 1 Marzec Osoba wyżej czyli Audsajder1993 to zwykły scamer starajacy sie nieudolnie zrobić wała. Posługuje się discordem DETobi#9167. Taka rada dla wszystkich zeby nie tracić czasu 🙂 najwyższa oferta pozostaje 150 "sm" Kt: 200 "sm" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Audsajder1993 Napisano 1 Marzec Share Napisano 1 Marzec @fameogarnij najpierw tak jak trzeba system płatności a nie oczerniasz. Dokonałem już pare udanych transakcji na tym serwerze w SM i nigdy żadnego problemu nie było osoby kture ze mna chandlowaly były w 100% zadowolone i to ja zawsze pierwszy przekazywałem płatności i nie wymagałam od nikogo czegoś bez otrzymania transakcji tak jak i w twoim przypadku kolego. Niżej wstawiam dowód. I zobaczymy co z tym zrobisz. Ja jestem w 100% uczciwy.Niech wszyscy widza kto tu chce w ciula zrobić. dziekuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Audsajder1993 Napisano 1 Marzec Share Napisano 1 Marzec Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fame Napisano 1 Marzec Autor Share Napisano 1 Marzec Ale typie, co ja mam ogarniać? Dostałeś e-mail od PayPala i żaden przelew nie przyszedł. Dodatkowo magicznie znikłeś jak napisałem że wygląda to na wała. Raczej kupujący który zrobił prawdziwy przelew nie znika z discorda tylko czeka do konca dealu. Nagle się obudziłeś i odpisałeś na dc jak zobaczyłeś post na forum a wczensiej to jakoś cisza była xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Audsajder1993 Napisano 1 Marzec Share Napisano 1 Marzec Chłopcze jestem na DC ciagle 24h nie znikam tylko poprostu ludzie pracują. Np mogą czasu nie mieć opisać odrazu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Audsajder1993 Napisano 1 Marzec Share Napisano 1 Marzec Życzę tobie udanych transakcji. Ludzie głupi nie są maja biało na czarnym dwa posty wyżej. Nie mam chęci dalszej rozmowy z tobą ja dokonałem trazakcji nie powiazales paypal z kontem bankowym dlatego nie otrzymałeś transakcji na e-mail 100% dostałeś wiadomość może znajduje się w spam nie wnikam. A mysle ze jak ktoś startuje do próby transakcji powinen być ogarnięty czego tu zabrakło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bads Napisano 1 Marzec Share Napisano 1 Marzec Cofam moja ofertę 150 SM , pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Audsajder1993 Napisano 1 Marzec Share Napisano 1 Marzec Widzę pierwsze wnioski ludzie wyciągnęli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PodajBlika Napisano 1 Marzec Share Napisano 1 Marzec Temu najlepiej proponować w yang, a potem niech osoba robi z nimi co chce 🙂 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaniaKania Napisano 1 Marzec Share Napisano 1 Marzec Robiłem spory biznes z @Audsajder1993 i w 100% legit gościu. Więc nie siej fermentu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Audsajder1993 Napisano 1 Marzec Share Napisano 1 Marzec @KaniaKania co zrobić. Różni ludzie grają tylko tacy ludzie nie powinni chandlowac. Moim zdaniem ja jestem zawsze w 100% pewny tego co robię. Nikomu dupy nie zawracam jeśli mam jakieś wachania. No ale zawsze moza się przejechać na kimś. Ja dokonałem transakcji i jestem pewny ze to przepadnie ale co zrobić i tak bywa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fame Napisano 1 Marzec Autor Share Napisano 1 Marzec Tak jak pisałem na dc, jeżeli ten przelew przyjdzie to item dostaniesz. A póki co ani żadnego e-maila nie ma ani żadnego przelewu. Jeśli to faktycznie jakis problem z PayPalem to post usunę i przeproszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fame Napisano 2 Marzec Autor Share Napisano 2 Marzec *sprostowanie* A więc cofam wszystkie oskarżenia w stronę Audsajder1993. Okazało się że potwierdzenie które przedstawił było prawdziwe A smy dotarły dopiero następnego dnia. Tak więc przepraszam za oskarżenia z którymi się pospieszyłem niepotrzebnie. Nasior sprzedany. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Mistrz Gry KukSon Napisano 3 Marzec Super Mistrz Gry Share Napisano 3 Marzec Zamykam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty