qbera87 Napisano 24 Luty Share Napisano 24 Luty Kurcze taki pomysl. Tak na szybko moze by zrobic cos takiego by ograniczyc drop notatek do określonych bosow. Lub dodac jakies nowe dla wysokich lvli. Chodzi o to ze ciezko jest nizszym lvl zbic jakiegos bosa bo 90+ czatują i zbijaja wszystko. Ty czekasz pol dnia wpada jakis 90 i psuje wszystko bo on notatke dropi... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CorvoBianco Napisano 24 Luty Share Napisano 24 Luty Rain pisał na czacie ze myślą dodać notatki do Azka i ripa albo ogólnie dungow. To by była jakaś opcja, jak dla mnie najlepiej jakby usuneli drop z bossów z map standardowych bo wiadomo że 90lvl nie idą dropic z królowej i 9 ogonów nic innego jak notatek. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbera87 Napisano 24 Luty Autor Share Napisano 24 Luty Dokładnie. I np mi. Na 60 lvl całkiem psuje to zarobek. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUCHAR Napisano 25 Luty Share Napisano 25 Luty Notki z azraela i dt bylyby by git bo niechce mi sie stac na bossach Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz pisać i zarejestrować się później. Jeśli masz konto,Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.