Szymon2611 Napisano 21 Luty Share Napisano 21 Luty Witam. Zrobiłem aktualizacje poprzez patcher oraz jeszcze z linku który podała administracja i mimo to nie mogę uruchomić Metka Wyskakuje takie cuś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Mistrz Gry KukSon Napisano 21 Luty Super Mistrz Gry Share Napisano 21 Luty Spróbuj zmienić rozdzielczość ekranu na inną niż obecnie jeżeli to nie pomoże to po resecie komputera odpal patchera bo mogło się źle zaktualizować i w najgorszym wypadku usuń całą zawartość gry, zrestartuj komputer, zainstaluj i wtedy zaktualizuj grę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymon2611 Napisano 21 Luty Autor Share Napisano 21 Luty Problem rozwiązany dzięki pomocy KukSon-a 🙂 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Mistrz Gry KukSon Napisano 21 Luty Super Mistrz Gry Share Napisano 21 Luty Cieszy mnie to 🙂 Zamykam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty