MrSruba Napisano 20 Luty Share Napisano 20 Luty Moim zdaniem jest ono za drogie... 150kk za sztukę, na dodatek nie jestesmy pewni w 100% czy wejdzie. Proponuje zmianę. Zostawienie ceny takiej jaka jest, ale 100% na dodanie bonusu, lub zmniejszenie ceny. Aktualnie żeby dodać 3 bonusy przy skuteczności 50% trzeba wydać 900kk... Gruba przesada. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rain Napisano 20 Luty Share Napisano 20 Luty To jest poniekąd item przeznaczony dla osób, które nie mają już co rozwijać w swoim ekwipunku i wg mnie powinno to być wyzwanie - już samo dodanie 3 bonusów. Zamiast zmiany ceny u Handlarki szedłbym w stronę zmian w wytwarzaniu Wzmocnienia Pasa u Kowala, bo tam faktycznie jak teraz przeliczyłem wychodzi dość droga opcja (drożej niż u handlary), w dużej mierze z racji na aktualne ceny (szczególnie Fasoli Zen). Zapewne zrobimy coś w kwestii wytwarzania u Kowala przy jednej z najbliższych aktualizacji, a w kwestii ceny u handlary będziemy śledzić ewentualne komentarze w tym temacie. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrSruba Napisano 20 Luty Autor Share Napisano 20 Luty 18 minut temu, Rain napisał: To jest poniekąd item przeznaczony dla osób, które nie mają już co rozwijać w swoim ekwipunku i wg mnie powinno to być wyzwanie - już samo dodanie 3 bonusów. Zamiast zmiany ceny u Handlarki szedłbym w stronę zmian w wytwarzaniu Wzmocnienia Pasa u Kowala, bo tam faktycznie jak teraz przeliczyłem wychodzi dość droga opcja (drożej niż u handlary), w dużej mierze z racji na aktualne ceny (szczególnie Fasoli Zen). Zapewne zrobimy coś w kwestii wytwarzania u Kowala przy jednej z najbliższych aktualizacji, a w kwestii ceny u handlary będziemy śledzić ewentualne komentarze w tym temacie. O ile się nie mylę u kowala jest chyba 30% szans też na wytworzenie, więc jak ktoś ma pecha to można utopić spora ilość yang. Jest też opcja dodania ich dropu do dropu z bosow, tak jak zmianek do pasa. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz pisać i zarejestrować się później. Jeśli masz konto,Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.