Skocz do zawartości

Dodanie bonusu do pasa u handlary

MrSruba

Polecane posty

Moim zdaniem jest ono za drogie... 150kk za sztukę, na dodatek nie jestesmy pewni w 100% czy wejdzie. Proponuje zmianę. Zostawienie ceny takiej jaka jest, ale 100% na dodanie bonusu, lub zmniejszenie ceny. Aktualnie żeby dodać 3 bonusy przy skuteczności 50% trzeba wydać 900kk... Gruba przesada. 

To jest poniekąd item przeznaczony dla osób, które nie mają już co rozwijać w swoim ekwipunku i wg mnie powinno to być wyzwanie - już samo dodanie 3 bonusów. Zamiast zmiany ceny u Handlarki szedłbym w stronę zmian w wytwarzaniu Wzmocnienia Pasa u Kowala, bo tam faktycznie jak teraz przeliczyłem wychodzi dość droga opcja (drożej niż u handlary), w dużej mierze z racji na aktualne ceny (szczególnie Fasoli Zen). Zapewne zrobimy coś w kwestii wytwarzania u Kowala przy jednej z najbliższych aktualizacji, a w kwestii ceny u handlary będziemy śledzić ewentualne komentarze w tym temacie.

18 minut temu, Rain napisał:

To jest poniekąd item przeznaczony dla osób, które nie mają już co rozwijać w swoim ekwipunku i wg mnie powinno to być wyzwanie - już samo dodanie 3 bonusów. Zamiast zmiany ceny u Handlarki szedłbym w stronę zmian w wytwarzaniu Wzmocnienia Pasa u Kowala, bo tam faktycznie jak teraz przeliczyłem wychodzi dość droga opcja (drożej niż u handlary), w dużej mierze z racji na aktualne ceny (szczególnie Fasoli Zen). Zapewne zrobimy coś w kwestii wytwarzania u Kowala przy jednej z najbliższych aktualizacji, a w kwestii ceny u handlary będziemy śledzić ewentualne komentarze w tym temacie. 

O ile się nie mylę u kowala jest chyba 30% szans też na wytworzenie, więc jak ktoś ma pecha to można utopić spora ilość yang. Jest też opcja dodania ich dropu do dropu z bosow, tak jak zmianek do pasa. 

Dołącz do rozmowy

Możesz pisać i zarejestrować się później. Jeśli masz konto,Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...