1AAA Napisano 13 Luty Share Napisano 13 Luty Siemanko ,dziekuje za gierke jestem swiadomy tego ze dostaliscie wpierdol ale wybaczam wam ze byliscie Mixami takich tez potrzeba mam nadzieje ze kiedys spotkamy sie na jakims serwerze na ktorym postawicie Opor . Chcialbym tez pozdrowic mojego przyjaciela MUCHMORA ktory dostal w pizde 2 razy w pvp i Napisal ze gral jego Brat mlodszy , ale to nic MUCHOMOR jestes KOX . Pozdrawiam Rowniez wszystkich ktorzy przez 8 dni w ktorych wszyscy grali od nas , obsrali Gacie i nie przychodzi na wrozki i do Lasu , -= Tak sie nie Robi Pozdrawiam Administracje , i Reasumuajc zycze wam wszystkiego Dobrego . Na Koniec pokaze wam Zdjecie jaki jestem Slodki , Na Zawsze wasz Kochany 17nastka ❤️ https://zapodaj.net/f3cdaa407da77.jpg.html 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Virtuaz2 Napisano 13 Luty Share Napisano 13 Luty 17 mix Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamba Napisano 13 Luty Share Napisano 13 Luty Miętka psyha Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brylka Napisano 13 Luty Share Napisano 13 Luty Pozdro dla Ciebie. Tez odszedłem dzisiaj jak ty akurat 😅 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fl0w Napisano 13 Luty Share Napisano 13 Luty Przecież cały czas jest online na wpku xd bekę kręci Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spaleciepl Napisano 18 Luty Share Napisano 18 Luty yeaaaa nara toxiki 😄 witam ludzie 😄 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz pisać i zarejestrować się później. Jeśli masz konto,Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.