STERYD Napisano 12 Luty Share Napisano 12 Luty witam, mam na sprzedaż szamanke healer, 55 lvl zwiekszenie P wraz z eq, 30 lvl konia, postac 100% na dt pod plage bez bufa robi, może być wykorzystana również na TURNIEJ PVP, który zaniedługo będzie. ( wraz z postacia dorzucam jakies odpaly typu ataki / obrony po +-80 sztuk i wody wartosc kryt szycie ) CW:50*SM* / 350kk KT:? ` Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STERYD Napisano 12 Luty Autor Share Napisano 12 Luty max ofa 100 *SM* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brylka Napisano 12 Luty Share Napisano 12 Luty Dung plagi robi bez bufa? Ale mam rozumieć że z zapasem setek 😅 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chivo Napisano 12 Luty Share Napisano 12 Luty Te top 1 to sobie tak jako zart dopisujecie cala gildia czy jak? Napisz w temacie ze zelazna psycha to tylko zaslona dymna i tyle :d Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STERYD Napisano 13 Luty Autor Share Napisano 13 Luty edit, szaman 55 3xp 🙂 cw 200 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STERYD Napisano 13 Luty Autor Share Napisano 13 Luty @Brylka nie wiem czy jestes swiadomy, ale blogo nie dziala na umiejetnosci bossow. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty