KhoMha Napisano 10 Luty Share Napisano 10 Luty Tak jak w temacie, 1000 metkow lvl 90 ubitych i 2 rekawice, co daje 0.2% szans. 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brylka Napisano 10 Luty Share Napisano 10 Luty Jestem za Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fl0w Napisano 10 Luty Share Napisano 10 Luty Myślę że to bardzo dobry pomysł bo sam zbiłem już bardzo dużą ilość tych metkow i ani jedna sztuka mi nie poleciała . Uważam że 5 % to za dużo i wielu graczy by mogło sobie na nią pozwolić i 2/3% maksymalnie. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GordOnix Napisano 22 Luty Share Napisano 22 Luty Mi też osobiście tylko raz ta rękawica poleciała, ale jakimś cudem gość sprzedaje pół shopa tych rękawic i dostała codziennie. xD i o dziwo tylko za 13kk. Jestem za zwiększeniem % Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CorvoBianco Napisano 24 Luty Share Napisano 24 Luty Dnia 22.02.2023 o 19:51, GordOnix napisał: Mi też osobiście tylko raz ta rękawica poleciała, ale jakimś cudem gość sprzedaje pół shopa tych rękawic i dostała codziennie. xD i o dziwo tylko za 13kk. Jestem za zwiększeniem % Wystarczy użyć mózgu 😄 pomysł chwilę gdzie jeszcze jest ta rękawica dostepna Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GordOnix Napisano 24 Luty Share Napisano 24 Luty 6 godzin temu, CorvoBianco napisał: Wystarczy użyć mózgu 😄 pomysł chwilę gdzie jeszcze jest ta rękawica dostepna Masz racje, całkiem zapomniałem że w is 😜 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonsiad Napisano 25 Luty Share Napisano 25 Luty Rękawica z lasu jest na 3h, a ta z IS na 2h, tak możesz je rozróżnić Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz pisać i zarejestrować się później. Jeśli masz konto,Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.