wygaahere Napisano 9 Luty Share Napisano 9 Luty Witam sprzedam potężnego wojownika, jakim jest bodziak 55 aura P, koń 23 poziom, z ciekawszych rzeczy w eq to rib +9 45 sr kd 4 i ebo 9, smocza 1.5k hp 50 wartosc 5 do pz, nasior buty pod kryt hp, bodziak radzi sobie świetnie na metinach w lesie, ognistej, solluje dungi na swoj lvl z palcem w nosie :D dorzucam buffke 40 lvl skille na m po ślubie. Wiecej na pw zapraszam, niestety z jakiegoś powodu nie jestem w stanie wrzucić tu ss, także zapraszam na pw bądź dc, pozdrawiam Cw 100 'SM' Kt 300 'SM' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewok01 Napisano 9 Luty Share Napisano 9 Luty siema jak chcesz to zdj mi podeslij pw dc Aval aka Lolek#7189 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wygaahere Napisano 9 Luty Autor Share Napisano 9 Luty 24 minuty temu, ewok01 napisał: siema jak chcesz to zdj mi podeslij pw dc Aval aka Lolek#7189 poszło zapro dc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewok01 Napisano 10 Luty Share Napisano 10 Luty aktualne nadal jak cos to pw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty