Skocz do zawartości

Zlodzieje Serwerowi czyli Gildia Spalone Styki / WujekRiki/M1N4T0

1AAA

Polecane posty

Siemanko Temacik tylko dodaje zebyscie uwazali na kur.wy  ,  Okradli tam swojego czlonka  gildi na Pol  WujekRiki  z MINATO ,   ,Ziomek  Brukarz generalnie sprzedawal yangi i zaufal im  dal 1 a oni go wyj.ebali z Discorda  . Minato juz zmienil nick Postaci  .  Tutaj Kilka ss z Rozmow ,    Jechac z  Ku.rwami

Zeby nie bylo to nie moja gildia jak cos , Wrzucam na Prosbe pewnej osoby 

https://iv.pl/image/GZGtdYS

https://iv.pl/image/GZGtusI

https://iv.pl/image/GZGIGh2

• Lubię To 1

Siema, piszę ze Spalonych.

Czy WujekRiki maczał w tym palce? Tak naprawdę nie wiadomo... -- należałoby sprawdzić logi handlu pomiędzy wspomnianą dwójką, by ustalić, czy Riki osiągnął jakąkolwiek korzyść, tj. część skradzionej kaski. Na ten moment jest kilka znaków zapytania. Wyjaśnienia Rikiego, mimo to, zbijają się w jedną, sensowną całość.
Na koniec przyznam, że kilku osobom z gildii zaśmierdziało kooperacją. Ale wrażenia to jeszcze nie dowody, więc powściągnijcie swe konie przy wydawaniu ocen.

PS Nic nie zmienia faktu, że M1N4T0 to złodziej i, osobiście, wsadziłbym go na kolejne cztery latka.

• Lubię To 1

9 minut temu, Rozgromiciel napisał:

sądzę że mimo naruszenia regulaminu sprawa podlega nawet pod paragraf 286 . znam przypadki wygrania takich spraw osobiście

Jasne wykładaj 5k PLN na sprawę , koszta , honorarium adwokackie i jazda 🙂

• Haha 1

3 minuty temu, smile napisał:

Aha, i jeszcze jedno: polubiliśmy się tam, w Spalonych, więc po otrząśnięciu z ch*jowej atmosfery, gramy dalej, tyle że już pod innym szyldem.

wiadome ze nie każdy jest taki sam,ale jak wiadomo też że ludzie idą w "owczy pęd" wiec rozumieją że jak jeden to i reszta jest taka sama

1 godzinę temu, astek napisał:

Jasne wykładaj 5k PLN na sprawę , koszta , honorarium adwokackie i jazda 🙂

Co Ty pierdolisz psie jeden 😅 gość mnie oszukal kiedyś na Facebooku, na kwotę 240zl przy sprzedaży yang na Ervelie, akurat w tym wypadku wysłałem kasę gościowi, a on mi nie dał yang, wszystko miałem w rozmowach itd, poszedłem na policję, wszystko powiedziałem jak było, pokazałem screeny rozmów, po 6 MSC dostałem pismo, że sprawa jest w sądzie, kasę odzyskałem, a gość dostał grzywnę 1.5zl + prace społeczne 😅 taki zjeb jak Ty nie powinien mieć prawa głosu, nie dość że pograzasz się za każdym razem, gdy udzielasz się tutaj na forum, to jeszcze wprowadzasz ludzi w błąd. Ani grosza nie musiałem płacić za sprawy sądowe itd, wszystko przechodzi na oskarżonego 🙂

A co do całej sytuacji z oszustwem na Galaktarze, to na Erveli miałem druga sytuację z kupnem itemka, gość po wysłaniu kwitu nie dał mi rzeczy x, a że pisaliśmy w gierce i miałem screeny to po krótkiej rozmowie z Endymionem, gość dostał bana, a ja otrzymałem to co miał dać gościu 🥹 więc tutaj jeśli administracja by chciała pomóc to na pewno pomoże

• Lubię To 2

1 godzinę temu, Reathe napisał:

Co Ty pierdolisz psie jeden 😅 gość mnie oszukal kiedyś na Facebooku, na kwotę 240zl przy sprzedaży yang na Ervelie, akurat w tym wypadku wysłałem kasę gościowi, a on mi nie dał yang, wszystko miałem w rozmowach itd, poszedłem na policję, wszystko powiedziałem jak było, pokazałem screeny rozmów, po 6 MSC dostałem pismo, że sprawa jest w sądzie, kasę odzyskałem, a gość dostał grzywnę 1.5zl + prace społeczne 😅 taki zjeb jak Ty nie powinien mieć prawa głosu, nie dość że pograzasz się za każdym razem, gdy udzielasz się tutaj na forum, to jeszcze wprowadzasz ludzi w błąd. Ani grosza nie musiałem płacić za sprawy sądowe itd, wszystko przechodzi na oskarżonego 🙂

A co do całej sytuacji z oszustwem na Galaktarze, to na Erveli miałem druga sytuację z kupnem itemka, gość po wysłaniu kwitu nie dał mi rzeczy x, a że pisaliśmy w gierce i miałem screeny to po krótkiej rozmowie z Endymionem, gość dostał bana, a ja otrzymałem to co miał dać gościu 🥹 więc tutaj jeśli administracja by chciała pomóc to na pewno pomoże

każda ze stron lub uczestników postępowania ponosi koszty sprawy sądowej za siebie. W praktyce oznacza to, że z chwilą zainicjowania postępowania już na tym etapie koniecznie staje się uiszczenie pierwszego kosztu – opłaty sądowej od pozwu lub wniosku o wszczęcie postępowania nieprocesowego.

Po 1 kradzież nie jest stosowana z urzędu więc jakim chujem sąd dla 200zl za darmo urządzał sobie sprawy sądowe xD a płacone było po sprawie , dobre dobre xD

Po 3 żaden sąd nie będzie otwierał sprawy dla 200zl chłopie xD

• Lubię To 1

58 minut temu, astek napisał:

każda ze stron lub uczestników postępowania ponosi koszty sprawy sądowej za siebie. W praktyce oznacza to, że z chwilą zainicjowania postępowania już na tym etapie koniecznie staje się uiszczenie pierwszego kosztu – opłaty sądowej od pozwu lub wniosku o wszczęcie postępowania nieprocesowego.

Po 1 kradzież nie jest stosowana z urzędu więc jakim chujem sąd dla 200zl za darmo urządzał sobie sprawy sądowe xD a płacone było po sprawie , dobre dobre xD

Po 3 żaden sąd nie będzie otwierał sprawy dla 200zl chłopie xD

Jaki Ty jesteś zjeb jebany XD pajacu, przecież pisze to z swojego doświadczenia, oszukano mnie przy zakupie wonów na serwerze Ervelia.pl, sprawę zgłosiłem na policję wraz z wszystkimi screenami rozmów itd. | Gość dostał zawiadomienie na policję, kasę która wysłałem poszła na jego konto bankowe, więc doszli do niego raz dwa, dostał wezwanie na policję itd. gość się przyznał, sprawa trafiła  do prokuratury, a prokuratury wydał pismo do sądu, ja odzyskałem kasę, a on dostał 1500zl kary + prace społeczne, więc co Ty mi tu pierdolisz, nawet jakby to było 100zl, jest to oszustwo i wszystko idzie do sądu, zatrzymałeś się chyba dawno w latach wstecz, ani grosza nie płaciłem za żadną sprawę sądową, nawet nie musiałem w niej uczesticzyc, wystarczyło złożyć zeznania na policji, w żadne sądy, koszta i inne rzeczy nie ingerowałem, gość był zmuszony na zapłatę kosztów sądowych

Zrozum że prokuratura sama przekierowała wniosek do sądu, w jakim ty świecie żyjesz, gałkanie ograniczony

Masz Ty melepeto jebany, który jest totalnie odklejony, zgłoszenie na policję wystarczyło, później oni wszystko ogarneli, z domu ruszać się nie musiałem, sprawa poszła do prokuratury, a prokuratury wysłała wniosek do sądu, a wszystkie koszta zostały rzucone na oskarżonego, chłopie jak ktoś myśli, że na sto złoty może okraść to się myli, nie ma minimalnego progu, mamy 2023r. a nie 2015

1675871969238.jpg

22 minuty temu, Reatha napisał:

Jaki Ty jesteś zjeb jebany XD pajacu, przecież pisze to z swojego doświadczenia, oszukano mnie przy zakupie wonów na serwerze Ervelia.pl, sprawę zgłosiłem na policję wraz z wszystkimi screenami rozmów itd. | Gość dostał zawiadomienie na policję, kasę która wysłałem poszła na jego konto bankowe, więc doszli do niego raz dwa, dostał wezwanie na policję itd. gość się przyznał, sprawa trafiła  do prokuratury, a prokuratury wydał pismo do sądu, ja odzyskałem kasę, a on dostał 1500zl kary + prace społeczne, więc co Ty mi tu pierdolisz, nawet jakby to było 100zl, jest to oszustwo i wszystko idzie do sądu, zatrzymałeś się chyba dawno w latach wstecz, ani grosza nie płaciłem za żadną sprawę sądową, nawet nie musiałem w niej uczesticzyc, wystarczyło złożyć zeznania na policji, w żadne sądy, koszta i inne rzeczy nie ingerowałem, gość był zmuszony na zapłatę kosztów sądowych

Zrozum że prokuratura sama przekierowała wniosek do sądu, w jakim ty świecie żyjesz, gałkanie ograniczony

Masz Ty melepeto jebany, który jest totalnie odklejony, zgłoszenie na policję wystarczyło, później oni wszystko ogarneli, z domu ruszać się nie musiałem, sprawa poszła do prokuratury, a prokuratury wysłała wniosek do sądu, a wszystkie koszta zostały rzucone na oskarżonego, chłopie jak ktoś myśli, że na sto złoty może okraść to się myli, nie ma minimalnego progu, mamy 2023r. a nie 2015

1675871969238.jpg

Przepraszam że się wtrące, Ty musisz tak ludzi wyzywać? Astek przynajmniej Cie tak nie wyzywa a patrząc na ten post to raczej nie jesteś zbyt rozwinięty intelektualnie.. Sorki, że to napisałem ale czytając Twoje obrazy zakończyłem lekture... Nie potrafisz merytorycznie przedstawić swojego stanowiska tylko wyzywać?  Astek faktycznie może źle zrozumiał ale nie robi tego co Ty... Myśle, że Twoje zachowanie jest gorsze od niewiedzy Asteka... Więc Ty tutaj wyszedłeś i pokazaleś swoją klase... i jeszce podpisałeś sie swoim imieniem i nazwiskiem.. Czyli jesteś zadowolony ze swojego zachowania i obrażania ludzi, brawo 😛

A wiesz, że na to też jest paragraf?

4 minuty temu, Bads napisał:

Przepraszam że się wtrące, Ty musisz tak ludzi wyzywać? Astek przynajmniej Cie tak nie wyzywa a patrząc na ten post to raczej nie jesteś zbyt rozwinięty intelektualnie.. Sorki, że to napisałem ale czytając Twoje obrazy zakończyłem lekture... Nie potrafisz merytorycznie przedstawić swojego stanowiska tylko wyzywać?  Astek faktycznie może źle zrozumiał ale nie robi tego co Ty... Myśle, że Twoje zachowanie jest gorsze od niewiedzy Asteka... Więc Ty tutaj wyszedłeś i pokazaleś swoją klase... i jeszce podpisałeś sie swoim imieniem i nazwiskiem.. Czyli jesteś zadowolony ze swojego zachowania i obrażania ludzi, brawo 😛

A wiesz, że na to też jest paragraf?

Ja po prostu temu kretynowi, który ciągle wtrąca swoje trzy grosze do tematu o którym nie ma pojęcia grzecznie wytłumaczyłem, a to że ciśnie z nim większość osób, bo jest jebanym odkejencem, który zatrzymał się w czasie to nic na to nie poradzę. A ty wąchacu męskich pal i dup pobaw się szminą szpagaciarzu i się nie wtrącaj jak nikt Cię nie wolał do tablicy, paragraf to jedynie możesz znaleźć na starego menela, jak czteropaka z biedronki pod bluza przymyci, essa lamusiaku 🥰🥰 tyle miałem do powiedzenia, a teraz już nie mam zamiaru wchodzić i dyskutować z kretynkami

to wy dajecie się oszukiwać dalej temu ćpunowi wujekriki? przecież ta menda na każdym serwerze jak jest okazja i możliwość to okrada znajomych/współgraczy, jeszcze zazwyczaj jego pieski próbują na siłę zrobić złodzieja z niewinnej osoby na każdym serwerze jak widzicie gildie SpaloneStyki to traktujcie z uprzedzeniem i nie grajcie u nich w gildii bo jak zdobędą wasze zaufanie i dostaną pasy to wam wszystko z konta wyjedzie i tak samo z pożyczaniem jakiegokolwiek ekwipunku

Dołącz do rozmowy

Możesz pisać i zarejestrować się później. Jeśli masz konto,Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...