Death Napisano 7 Luty Share Napisano 7 Luty KukSon, przede wszystkim zostaw ten temat i nie usuwaj tego jak i wszystkiego. I dla innych osób z prawami, nie usuwajcie postu, miejcie jaja i dajcie się wypowiedzieć ludzia! Grałem na serwerze od startu, a także grywam na większości serwerów gdzie widzę, że warto zagrać, ale dawno nie widziałem takiego lekceważenia graczy jak na tym serwerze, ciągle coś się odpierdala, wszystko było by w miarę OK, gdyby administracja miała jakikolwiek kontakt z graczami, dobra gdzieś tam indywidualnie pogadać, przyjąć rady jeszcze da radę, ale ogólny kontakt, informowanie o sytuacjach związanych z serwerem, odpisywanie czasem na chatboxie tego tutaj nie było widać od startu, ciągle problemu z padającym ch1, usuwanie eventów, przesuwanie aktualizacji, a nawet dodanie niestestestowanego DT, odkąd zacząłem grać na serwerze, ciągle kontaktowałem się z administracja w różnych kwestia, często dostawałem odpowiedzi, ale najlepsze w tym wszystkim jest to, że każdy z administratorów miał inne informacje, które niepowielaly się z poprzednim, od startu jedyne co zauważyłem to totalna wujenka związana z dalszymi losami, wprowadzanie jakiś małych poprawek, aby było widać, że coś jest działanie, jeszcze w drugim tygodniu serwera było można dostrzec masę graczy, widziałem screen drugiego OX, ilość graczy no robiła lekki wow, a na ostatnim co był trzy dni temu to ewidentnie widać mega spadek graczy, co da się dostrzec nawet podczas luźniejszego grania, na spotach, mieście czy chociażby czacie, gdyby tak naprawdę zależało Rainowi to robiłby jakieś ruchy związane z rozruchem serwera, wiecie nie mówię o jakiś mega akcja, ale chociażby dodawanie postów na Facebooku, discordzie czy prowadzenie rozmów z graczami, zachęcanie na wchodzenie na forum, dodawanie postów, beka trochę nawet z eventami, super jest kalendarz eventów, ale o tym tak naprawdę wie może połowa osób serwera, nawet ciężko jest dac opis na forum, przekierowanie, dodanie informacji co się dzieje i co mamy zamiar robić, zachętę na grę - intershop na 3 dni dla nowych graczy, wiecie ile osób by to przyciglo? Tutaj się nic nie dzieje, a serwer miał takie możliwości - albo i ma, ale z takim podejściem to nie wiem jak to dalej zajdzie, zamiast pchach serwer dalej to Rain chyba chce, aby serwer miał garstkę stałych graczy i na tym się opierała cała rozgrywka. Już nie wspomnę o tym, że większość graczy leci na odpale, a jak ktoś gra z głową to bana nie dostanie, bo tutaj żadne logi nie istnieją. Może pora tak ruszyć dupę i zacząć coś robić? 6 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leesande Napisano 7 Luty Share Napisano 7 Luty Duży prawdy w tym jest, zamiast coś robić to nic się nie dzieje, Rain ma trochę wyjebke taka prawda, dlatego odechciało mi się tutaj grać Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1AAA Napisano 7 Luty Share Napisano 7 Luty ***** moglbym tutaj w sumie napisac z 3 Ksiązki jesli mialbym sie wypowiedziec merytoerycznie ale szkoda mojego czasu bo co z tego ze ja napisze jak to nic nie Wniesie , Pozdro Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astek Napisano 7 Luty Share Napisano 7 Luty Jak się nie podoba to tutaj nie graj, prosta sprawa 🙂 @KukSon proszę usuń ten zbędny temat Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edek123 Napisano 7 Luty Share Napisano 7 Luty 2 minuty temu, astek napisał: Jak się nie podoba to tutaj nie graj, prosta sprawa 🙂 @KukSon proszę usuń ten zbędny temat Chyba jesteś nowym graczem na serwerze i nie każ usuwać tematu mordo, bo tutaj jest ważny temat do rozgadania, może w końcu zacznie się coś dziać z serwera, cała topka ma podobne zdanie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grande Napisano 7 Luty Share Napisano 7 Luty 5 minut temu, astek napisał: Jak się nie podoba to tutaj nie graj, prosta sprawa 🙂 @KukSon proszę usuń ten zbędny temat Lepiej usuń konto, jeśli dla Ciebie losy serwera nie są ważne, to lepiej się nie odzywaj! Coś się musi dziać Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astek Napisano 7 Luty Share Napisano 7 Luty @KukSon reaguj na nich proszę Cię 🙂 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astek Napisano 7 Luty Share Napisano 7 Luty 12 minut temu, Grande napisał: Lepiej usuń konto, jeśli dla Ciebie losy serwera nie są ważne, to lepiej się nie odzywaj! Coś się musi dziać A Ty mi nie mów co mam robić chlopaczyno xD jak będę chciał to będę robić co tylko mi się zechce i będę grać gdzie tylko chce, mówisz mi o tym że gram od wczoraj a jednak gram o 3 lat i znam na tyle Romka że mnie to nie dziwi, to TY TU JESTES ŚWIEŻAKIEM. Wiesz ilu ja takich płaczków jak Ty przeżyłem ? Hoho 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edek123 Napisano 7 Luty Share Napisano 7 Luty 6 minut temu, astek napisał: A Ty mi nie mów co mam robić chlopaczyno xD jak będę chciał to będę robić co tylko mi się zechce i będę grać gdzie tylko chce, mówisz mi o tym że gram od wczoraj a jednak gram o 3 lat i znam na tyle Romka że mnie to nie dziwi, to TY TU JESTES ŚWIEŻAKIEM. Wiesz ilu ja takich płaczków jak Ty przeżyłem ? Hoho Ziomek XDDD ja tutaj topke mialem i gralem od pierwszych minut, śmiem wątpić że mialem tutaj najwięcej godzin przegranych 😁 Przecież już większość osób z góry przestała grać, po sprzedawali konta, a Ty coś tam pierdolisz 😅 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astek Napisano 7 Luty Share Napisano 7 Luty 1 minutę temu, Edek123 napisał: Ziomek XDDD ja tutaj topke mam i gram od pierwszych minut, śmiem wątpić że mialem tutaj najwięcej godzin przegranych 😁 Ostatni mój post: Pamiętaj, że topka to nie 75lvl. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrMooMoo Napisano 7 Luty Share Napisano 7 Luty Patrząc na poprzedni tydzień wydaje mi się że nawet jest więcej graczy, co do kontaktu z administracja ja osobiście nic do zarzucenia nie mam. Co do aktualizacji to wiadomo czasami potrzebują więcej czasu niż potrzeba 4 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bads Napisano 7 Luty Share Napisano 7 Luty Przed chwilą, MrMooMoo napisał: Patrząc na poprzedni tydzień wydaje mi się że nawet jest więcej graczy, co do kontaktu z administracja ja osobiście nic do zarzucenia nie mam. Co do aktualizacji to wiadomo czasami potrzebują więcej czasu niż potrzeba Również podpisuje się pod tymi słowami Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
opel11 Napisano 7 Luty Share Napisano 7 Luty Ja też nie mam problemu z kont adm dupę im ludzie zawracają żeby prowadzali prywatne dt i tak dalej bo ciezko poczekać 20 miut a później dziwota że nic się dzieje bo muszą robić na szybko żeby ogarnąć płacz debili bez eq i mózgu żeby księżniczki mogli ripa zrobic... Jeszcze pretensje że 5 kk kosztuje do nich.. pany oni nie muszą nic dodawać przez najbliższe poł roku bo jak paru graczy na serwie będzie miało do wakacji syrka 9 a gdzie pasy zbroje po niebance czy też hełmy płacz jest od ludzi co na 75 lev i nie mają pomysłu na grę ... Kto będzie chciał iść konkretne eq to ma na długi czas konkretną rozgrywkę 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromov2 Napisano 7 Luty Share Napisano 7 Luty XDDDDDDDD komentujacych odkleilo albo przekupili ich darmowymi sm bo takie farmazony pisac to juz szkoda gadac. "NO NO AKTUALIZACJE WIADOMO CZASAMI POTRZEBUJA WIECEJ CZASU NIZ POTRZEBA" - to juz jest smieszne ze po 3 tygodniach dopiero weszlo zapowiadane prywatne dt do tego zbugowane a wy zamykacie oczy i udajecie ze wszystko jest cacy. Ale to juz klasyk ze ludzie z gromo to jak sekta broniaca serwera jakby wlasna matke albo i lepiej 😰 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
opel11 Napisano 7 Luty Share Napisano 7 Luty Tak tylko też jakaś część serwera była przeciwko takiemu ułatwieniu dla totalnych debili ... I oni baranie też mieli co wybrać dodadzą źle nie dodadzą jeszcze gorzej co wybrać ... Totalnych debili co nawet dt nie mogli ogarnąć czy mniejsza społeczność serwera co dt robiła bez problemu .... Ty nie zrozumiesz ale jesteś byłeś w tej pierwszej grupie zapewne i nie miej pretensji do nich tylko do swojego ojca że się nie postarał życie... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brylka Napisano 7 Luty Share Napisano 7 Luty A ja powiem tyle. Na serwerze jest co robić. Graczy nie brakuje. Aktualizacje są jakie są ALE SĄ. Kontakt z aminintsracja słaby ale mam to w dupie bo przychodzę tu grać a nie płakać. 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrMooMoo Napisano 7 Luty Share Napisano 7 Luty 1 godzinę temu, gromov2 napisał: XDDDDDDDD komentujacych odkleilo albo przekupili ich darmowymi sm bo takie farmazony pisac to juz szkoda gadac. "NO NO AKTUALIZACJE WIADOMO CZASAMI POTRZEBUJA WIECEJ CZASU NIZ POTRZEBA" - to juz jest smieszne ze po 3 tygodniach dopiero weszlo zapowiadane prywatne dt do tego zbugowane a wy zamykacie oczy i udajecie ze wszystko jest cacy. Ale to juz klasyk ze ludzie z gromo to jak sekta broniaca serwera jakby wlasna matke albo i lepiej 😰 Co ty głupi jakiś? to był pstryczek w administracje że lekko leniwi... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromov2 Napisano 7 Luty Share Napisano 7 Luty 2 godziny temu, opel11 napisał: Tak tylko też jakaś część serwera była przeciwko takiemu ułatwieniu dla totalnych debili ... I oni baranie też mieli co wybrać dodadzą źle nie dodadzą jeszcze gorzej co wybrać ... Totalnych debili co nawet dt nie mogli ogarnąć czy mniejsza społeczność serwera co dt robiła bez problemu .... Ty nie zrozumiesz ale jesteś byłeś w tej pierwszej grupie zapewne i nie miej pretensji do nich tylko do swojego ojca że się nie postarał życie... Opelek po pierwsze utkaj pizde i na rodzine mi nie wjezdzaj bo mozesz mi buty wypucowac przyjebie lat 40 a druga sprawa to niestety znajdowalem sie w tej drugiej grupie ktora biednym mixom nie dawala robic dt. Ja wiem ze ty lubisz jak tobie sie pluje na mordę i sie jeszcze z tego cieszysz bo myslisz ze deszcz pada ale przejrzyj na oczy. "ONI MIELI WYBRAC" tak mieli wybrac miedzy zostawieniem dt publicznym a prywatnym a jedynymi ktorzy byli za zostawieniem dt na publiku byly wlasnie takie odklejence jak ty "NIE BO TO POPSUJE KLIMAT". Niepozdrawiam i spierdalaj Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
opel11 Napisano 7 Luty Share Napisano 7 Luty Nie płacz 5 kk i zrobisz ripera 🥳 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CorvoBianco Napisano 8 Luty Share Napisano 8 Luty 16 godzin temu, Brylka napisał: A ja powiem tyle. Na serwerze jest co robić. Graczy nie brakuje. Aktualizacje są jakie są ALE SĄ. Kontakt z aminintsracja słaby ale mam to w dupie bo przychodzę tu grać a nie płakać. Ja się podpisuje. Jestem graczem aktualnie już casualowym bo pracuje, do tego przygotowania do ślubu, siłownia, znajomi, sport etc. Gram sobie jak mam ochote po kilka h wieczorami, gra się bardzo przyjemnie, najważniejsze sprawy są załatwiane na bieżąco. Zawsze po miesiącu odpada masa graczy z topki bo oni lecą na lvl i szybki zarobek, jednak nawet na forum więcej kont w ostatnim czasie jest dostepnych w przeciągu 24h niż poprzednio. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonimoowy Napisano 11 Luty Share Napisano 11 Luty Dnia 7.02.2023 o 20:49, gromov2 napisał: XDDDDDDDD komentujacych odkleilo albo przekupili ich darmowymi sm bo takie farmazony pisac to juz szkoda gadac. "NO NO AKTUALIZACJE WIADOMO CZASAMI POTRZEBUJA WIECEJ CZASU NIZ POTRZEBA" - to juz jest smieszne ze po 3 tygodniach dopiero weszlo zapowiadane prywatne dt do tego zbugowane a wy zamykacie oczy i udajecie ze wszystko jest cacy. Ale to juz klasyk ze ludzie z gromo to jak sekta broniaca serwera jakby wlasna matke albo i lepiej 😰 Fazmazony to ty pitolisz kolego i siejesz ferment.. moge sie zgodzic tylko z tym ze administracja jest powolna i fakt czasami sa braki w komunikacji ale to co ma wejsc predzej czy pozniej wchodzi na serwer. Moze po prostu nie kazdy siedzi tyle godzin co ty na tej grze i czeka na jakas aktualizacje zeby od razu wejsc i napierdalac kilkanascie godzin przy kompie a jak cos sie nie uda to rzygac tym na forum. Serwery medium/hard przyciagaja graczy bardziej doswiadczonych i z wiekszym przedzialem wiekowym ktorzy zazwyczaj wchodza wieczorami i w weekendy bo pracuja, maja obowiazki i nie zalezy im zeby wszystko zawsze bylo z zegarkiem w reku bo planuja dluzsza rozgrywke. I tutaj tez tak jest bo gram od poczatku i widze tylko ze ZAWSZE znajda sie tacy ludzie co mimo ze swiadomie wybieraja medium/hard to po miesiacu zaczynaja plakac ze dropu malo ze sie nie oplaca gdzies biegac itp. Wszystkim nikt nie dogodzi tak wiec jak sie nie podoba to do widzenia. Jakby tego bylo malo to nie da sie nie zauwazyc ze masz chyba jakis ciezki uraz z gromo i probujesz wszystko wytykac i robic zamieszanie.. jakby to ode mnie zalezalo to bym ci zajebal perma na IP i po sprawie bo zadnych powaznych bugow ani sytuacji nie bylo a to ze na nowym serwerze czasami jakis kanal nie dziala albo wywala kanaly to chyba normalne i pozytywne bo konkurencja nie spi i odczuwa spadkami graczy u siebie, stad sie biora ddos'y. 5 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fl0w Napisano 11 Luty Share Napisano 11 Luty CorvoBiano Anonimowy + podpisuje się pod tym 🙂 jeśli ogarną te kilka błędów i do tego ustabilizują drop to naprawdę nie ma się czego czepiać 😄 pewna grupa ludzi która gra sobie na chillku zostanie a reszta? Droga wolna. Poza tym próżno szukać innego klasycznego harda na rynku 🙂 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromov2 Napisano 12 Luty Share Napisano 12 Luty 20 godzin temu, Anonimoowy napisał: Fazmazony to ty pitolisz kolego i siejesz ferment.. moge sie zgodzic tylko z tym ze administracja jest powolna i fakt czasami sa braki w komunikacji ale to co ma wejsc predzej czy pozniej wchodzi na serwer. Moze po prostu nie kazdy siedzi tyle godzin co ty na tej grze i czeka na jakas aktualizacje zeby od razu wejsc i napierdalac kilkanascie godzin przy kompie a jak cos sie nie uda to rzygac tym na forum. Serwery medium/hard przyciagaja graczy bardziej doswiadczonych i z wiekszym przedzialem wiekowym ktorzy zazwyczaj wchodza wieczorami i w weekendy bo pracuja, maja obowiazki i nie zalezy im zeby wszystko zawsze bylo z zegarkiem w reku bo planuja dluzsza rozgrywke. I tutaj tez tak jest bo gram od poczatku i widze tylko ze ZAWSZE znajda sie tacy ludzie co mimo ze swiadomie wybieraja medium/hard to po miesiacu zaczynaja plakac ze dropu malo ze sie nie oplaca gdzies biegac itp. Wszystkim nikt nie dogodzi tak wiec jak sie nie podoba to do widzenia. Jakby tego bylo malo to nie da sie nie zauwazyc ze masz chyba jakis ciezki uraz z gromo i probujesz wszystko wytykac i robic zamieszanie.. jakby to ode mnie zalezalo to bym ci zajebal perma na IP i po sprawie bo zadnych powaznych bugow ani sytuacji nie bylo a to ze na nowym serwerze czasami jakis kanal nie dziala albo wywala kanaly to chyba normalne i pozytywne bo konkurencja nie spi i odczuwa spadkami graczy u siebie, stad sie biora ddos'y. Ale klej pizde anonimowy bo wasza gildia to się na głównym skończyła a tutaj to znaczycie tyle co pierwszy lepszy włodarz m1 czyli chuja. Jak sobie wchodzisz raz na tydzien na godzinke to faktycznie te aktualizacje nic dla twojego zajebiscie emocjonujacego gameplayu nie znacza ale dla osoby ktora wchodzi codziennie sobie pograc i codziennie użera się z niedzialajacymi ch / respami / innymi pobugowanymi rzeczami to wyglada inaczej takze patrz przez pryzmat ogolu a nie "O BO JA I MOJE ZIOMKI LAT 40 WEJDA SE RZADKO I NAM SIE NIE SPIESZY ZEBY NAPRAWILI COS JEST GIT ". Ja na drop nie placze ja placze na administracje ktorej sie nie spieszy do aktualizacji ktore zapowiadali i do naprawienia podstawowych rzeczy. "Jak sie nie podoba to do widzenia" - to zaraz zostaniecie sami wasza smieszna gildia i pare mentali 30lvl na m2. A co do perma na ip to wolnosc slowa cymbale a uraz do gromo jest calkowicie uzasadniony 😉. "na nowym serwerze czasmi jakis kanal nie dziala albo wywala kanaly" - no tak dzbanie tylko szkoda ze ten channel byl tydzien wywalony i na jinno ch1 nie dalo sie wejsc bez relogu gierki to jakie to ma byc pozytywne i normalne? wez ty sie otrzasnij A i co do "zostanie sobie grupa ludzi ktora gra sobie na chillku" no napewno beda wam caritas robic i hostowac rozgrywke dla 20 osob xD Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz pisać i zarejestrować się później. Jeśli masz konto,Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.