gromov2 Napisano 4 Luty Share Napisano 4 Luty witam proponuje zwiekszyc procenty bo tego nikt wyzej jak +6 nie wkuje pozdrawiam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CHADA Napisano 4 Luty Share Napisano 4 Luty jestem za Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wszechwiedzacy Napisano 4 Luty Share Napisano 4 Luty Nie poplaczcie się. Taki był zamysł pochłonięcia bodzi z serwera i te hełmy się robi od 4/6 już metalami chyba że chcesz spowrotem 50 bodzi zużyć żeby wrócić na+4. Nie ruszać. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xheka Napisano 4 Luty Share Napisano 4 Luty Zostawmy tak jak jest, nareszcie jest serwer gdzie po tygodniu wiekszosc graczy nie ma calego eq +9 i uszanujmy to. Bedziesz mial wieksza frajde jak zrobisz na +8 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromov2 Napisano 4 Luty Autor Share Napisano 4 Luty 4 godziny temu, Wszechwiedzacy napisał: Nie poplaczcie się. Taki był zamysł pochłonięcia bodzi z serwera i te hełmy się robi od 4/6 już metalami chyba że chcesz spowrotem 50 bodzi zużyć żeby wrócić na+4. Nie ruszać. ja nie placze tylko patrze na realia ze nikt nie bedzie sie zabawial z tym z metalami po 30kk szt XD zwlaszcza z takimi procentami Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
opel11 Napisano 4 Luty Share Napisano 4 Luty Chcesz mieć full bloku musisz dużo siana wydać a jak szukasz serwera co w miesiąc masz eq 9 to źle trafiłeś jest git jak dla mnie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ubernade Napisano 5 Luty Share Napisano 5 Luty Ja mam +6 wszystko się da Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz pisać i zarejestrować się później. Jeśli masz konto,Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.