Skocz do zawartości

Co można robić na 75 lvl?

Kosztorysant

Polecane posty

no to ewidentnie serwer jest niewyważony... Brakuje alternatyw dla innych klas postaci i osób które nie są w TOP. Gra wyłącznie bodziakiem i WP.... Super mi sie grało do tej pory, serwer na prawde wyglada fajnie ale co ja mam robić po tym 75? Dropka bodego? bez sensu, ale chyba jedyne wyjscie. Czekam na prywatne DT to moze bedzie sens dalej grać, bo na prawde nie ma alternatyw...

Mentalem nie zarobisz musi być bodziak wp a postacie pvp później jedynie metki 70 musisz obczaj godzinę respu i w tedy wbijać ale mental małe DMG ma więc zamiast 8 merkow zabijesz 3 więc się nie opłaca mentala mieć ... Chyba że masz eq pvp to dojdź do gildi idź z nami na bossy i bądź jako wybijak to coś ci sypnie dropu 

12 godzin temu, Kosztorysant napisał:

no to ewidentnie serwer jest niewyważony... Brakuje alternatyw dla innych klas postaci i osób które nie są w TOP. Gra wyłącznie bodziakiem i WP.... Super mi sie grało do tej pory, serwer na prawde wyglada fajnie ale co ja mam robić po tym 75? Dropka bodego? bez sensu, ale chyba jedyne wyjscie. Czekam na prywatne DT to moze bedzie sens dalej grać, bo na prawde nie ma alternatyw...

? GRAM Archerem od 0 bez wkładu PLN,  bez innych postaci, metki w red lesie easy z Jelonkiem.. a co mowic jak kruka sie wlozy, kazdego bossa easy

1 minutę temu, KhoMha napisał:

? GRAM Archerem od 0 bez wkładu PLN,  bez innych postaci, metki w red lesie easy z Jelonkiem.. a co mowic jak kruka sie wlozy, kazdego bossa easy

Jak wbijesz Kruka na 9 z sr +40 kd moba to pokaz mi ile bijesz w ripa na full odpale, udowodnie Ci ze ninja to sciek na poli, aktualnie na full odpale bodziakiem bije 19k z wierzcha, wpkiem 18,5

Przecież 75 to taki lvl, że pytanie jak zarabiać jest troche nie na miejscu.
Ja bije metki 70/90 na 75 lvlu i nikt mi nie ksuje, nie ma też problemu z ich znalezieniem. 

- Drop itemków w v2 - to bardzo fajna opcja, tarcze i biżuteria są bardzo dochodowe. Możesz przy okazji wyexpić sobie buffke albo inne interesujące Cię postaci. Itemki albo sellasz, albo ulepszasz na dt.
- Metiny 65,70,75,80,85,90
- Bossy (Jak poznasz czas respa, to wiesz że co np 2h się respi dany boss. Wtedy spokojnie jest okienko 5-15 minut kiedy można je spotkać.
- DT (Chodzenie do kowala by palić itemki. Zrobisz np cenny item +6/7/8 - sprzedaj go zamiast palić na +9. Lepszy wróbel w garści...) Możesz też iść na metki 70 w dt i dropić ku, albo na ripera.
- Dziś otwierają grotę, w grocie dropią też fajne itemki.
- Możesz kopać rudy/łowić ryby nawet na 75 lvlu 😛

Pozdrawiam

• Lubię To 1

Dołącz do rozmowy

Możesz pisać i zarejestrować się później. Jeśli masz konto,Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...