KaSa Napisano 25 Styczeń Share Napisano 25 Styczeń Jest możliwość wydłużenia czasu skilli, często gasną i czas jest zbyt krótki. Plus dodanie opisu do poli i konia co daje. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosztorysant Napisano 25 Styczeń Share Napisano 25 Styczeń opis do poli i konia spoko, warto dodać bonusy za zrobienie bojowca i militara, bo kazdy i tak na wierzchowcach jezdzi i mało kto sie fatyguje z robieniem militara, chociaż odblokowuje cięcie. Ale wydluzenie skilli moim zdaniem bez sensu, jak Ci za krótko trwa to wbija sobie na P 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaSa Napisano 25 Styczeń Autor Share Napisano 25 Styczeń 1 minutę temu, Kosztorysant napisał: opis do poli i konia spoko, warto dodać bonusy za zrobienie bojowca i militara, bo kazdy i tak na wierzchowcach jezdzi i mało kto sie fatyguje z robieniem militara, chociaż odblokowuje cięcie. Ale wydluzenie skilli moim zdaniem bez sensu, jak Ci za krótko trwa to wbija sobie na P Mam byczku na P i denerwuje często jak Ostrze zdechnie np na marmurku 😄 Opis i bonusy jakieś ciekawe do konia lub Poli na P byłoby dobrym pomysłem. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Medis Napisano 27 Styczeń Share Napisano 27 Styczeń Opis może warto, ale wydłużanie skilli na nie - zbyt duże ułatwienie. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m1stery Napisano 27 Styczeń Share Napisano 27 Styczeń Ja jestem za wydłużeniem czasu trwania skilla. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhoMha Napisano 28 Styczeń Share Napisano 28 Styczeń Yo może aurę na łuk dajcie. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz pisać i zarejestrować się później. Jeśli masz konto,Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.