Skocz do zawartości

LevenKill

Polecane posty

Cześć, mam pewną uwagę dotyczącą Jaskini. 

Mianowicie czas na ubicie metków jest dosyć krótki, mimo całkiem przyzwoitego ekwipunku (rib+9 orki20 30śr + full odpał) mam duży problem żeby wyrobić się w 5 minut z ubiciem metków, a tak na dobrą sprawę to prawie zawsze mi się to nie udaje, pytałem się też innych i mają ten sam problem. Moją propozycją jest zwiększenie czasu ubicia tych metków z 5 minut na przynajmniej 7-8. Myślę, że wtedy nie będzie to aż tak dużym wyzwaniem dla graczy 🙂 

• Lubię To 1

Potwierdzam, mentalem z dosyc ciekawym eq + bonus 120% na orki, gdy nie chciała dropnąć przepustka z pierwszych metków, zostałem wyrzucony. 5 minut to zdecydowanie za mało. Polecam wydłuzyć czas do 8-10min by każdy gracz nawet z gorszym ekwipunkiem/ czy inna klasą postaci niz BODY CZY SURA WP, był wstanie na spokojnie zrobic tego dunga. 
no i pomyślałbym na dodaniu czegos do dropu, bądź chociaż zwiększenie tego dropu, ponieważ średni czas jego wykonania to 15-25min. a drop jest po prostu bardzo słaby.

• Lubię To 2

Dołącz do rozmowy

Możesz pisać i zarejestrować się później. Jeśli masz konto,Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...