smile Napisano 22 Styczeń Share Napisano 22 Styczeń Odnoszę wrażenie, po wylataniu paru azków, że za łatwo ustać te spoty. Zresztą i bossy prawie nic nie biją. Bodziakiem, z odpalonym berkiem, nie muszę odjeżdżać od metków. Coś bym tu zbalansował... Ale! Utrudnienia należy graczom odpowiednio wynagrodzić. W zamian, proponuję: usunięcie cooldown'u i poprawienie dropu (np. jedna perła zawsze + niewielka szansa na dwie; ze szkat. Tartara/Charona np. odpały, a nie byle syf). Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zoom Napisano 23 Styczeń Share Napisano 23 Styczeń Jestem na nie. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cieniu Napisano 23 Styczeń Share Napisano 23 Styczeń Moim zdaniem albo polepszenie dropu albo zdjęcię cooldown'u, bo jak zrobią to i to to perły będą nic nie warte, i tak przez to, że jest 3x kowal, tylko redki są w fajnej cenie 😛 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
opel11 Napisano 23 Styczeń Share Napisano 23 Styczeń Jest dobrze a perły i tak dalej może ciężko czasem dropnac ale będa miały ciągle wartosc Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bads Napisano 23 Styczeń Share Napisano 23 Styczeń na nie, ja robie 20 azkow dziennie, to mam 20 perel dziennie w takim razie. po miesiacu mam 600 perel. Bezsens Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rain Napisano 24 Styczeń Share Napisano 24 Styczeń Nie możemy polepszyć tam dropu, bo już teraz jest bardzo dobry i wyważony względem innych dungów itp. 🙂 Moby faktycznie mogłyby być nieco silniejsze. Czekamy na więcej opinii. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujo Napisano 24 Styczeń Share Napisano 24 Styczeń Zostawić tak jak jest Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LEZECKUSxEVOLZYWRUK Napisano 27 Styczeń Share Napisano 27 Styczeń Aktualnie, lowiac ryby w m1 na 3 konta zarabiam wiecej niz z dropu na Azraelu, co trzeba do lowienia? iq o ilosci 5 30 lvl wedke i papke, co trzeba na Azraela? skonczonego biologa, bron 75 sr 40+ kd, 30 lvl konia, gratuluje za ustawienie dropa. 3 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CorvoBianco Napisano 27 Styczeń Share Napisano 27 Styczeń 1 godzinę temu, LEZECKUSxEVOLZYWRUK napisał: Aktualnie, lowiac ryby w m1 na 3 konta zarabiam wiecej niz z dropu na Azraelu, co trzeba do lowienia? iq o ilosci 5 30 lvl wedke i papke, co trzeba na Azraela? skonczonego biologa, bron 75 sr 40+ kd, 30 lvl konia, gratuluje za ustawienie dropa. Wy byście chcieli żeby sobie latać azraelka i żeby z niego wyciągać tryliony. AKTUALNIE Ci się bardziej opłaca bo groty nie ma, otworzą groty i małże polecą do 1kk to już Ci się nie opłaci. Poza tym sam łowiłem i szalu tam nie ma, może na 3 postacie wychodzi korzystnie ale to też męczarnie. Drop z azka jest dobry. Zobacz sobie na drop z innych dungow, wiadomo potrzeba mniej eq i lvl ale dalej tam leci turbo syf w porównaniu do azka. A ten tu jest skrócony i nie ma jakiegoś ciężaru go zbic, nie rób znowu z tego wielkiego wyzwania Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LEZECKUSxEVOLZYWRUK Napisano 28 Styczeń Share Napisano 28 Styczeń czy chcesz mi powiedziec ze odpierdalam postac na tiptop zeby dostawac syf? Prosze Cie, idz na Azraela i zobacz jaki jest wymagajacy, szybko zmienisz zdanie co to dropu... po za tym nie po to odpierdalalem psotac zeby dostawac gowno, a ktos kto stoi w m1 i lowi ryby ma ten sam zarobek nie pocąc się, lowienie na 3 konta to jest akurat easy, polecam spróować na 10 kont, wtedy zobaczyc co to znaczy męczarnia, ale wole robić tak, niż inwestowac w postać i gowno dostawac na Azraelu, super podejscie .. gz 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Surek Napisano 28 Styczeń Share Napisano 28 Styczeń Dokładnie dodajcie 80-90% na losową perłę. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CHADA Napisano 30 Styczeń Share Napisano 30 Styczeń GENERALNIE NA AZKU NIE ZMIENIAL BYM NIC POZA ZWIEKSZENIEM SZANS NA LOSOWA PERLE ( ALE NIE 100%) LUB KASK NA 60LVL ( ZROBILEM PONAD 30 AZKOW 2 RAZY DOSTALEM PERLE Z AZKA I 3 RAZY ZE SKRZYNI TATARA) TROCHE SLABO.... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frytek1997 Napisano 31 Styczeń Share Napisano 31 Styczeń Większa szansa na losowa perle zdecydowanie na tak Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wszechwiedzacy Napisano 6 Luty Share Napisano 6 Luty Imo perły dobrze że słabo lecą bo mają wartość. Ilość małży na serwerze się zwiększa bo grota+ więcej 86+ w lesie. Ale fakt azek powinien coś bić żeby było trudniej i dodać więcej % na metal np. 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spaleciepl Napisano 17 Luty Share Napisano 17 Luty dla mnie moby są za mocne w hp nie popieram Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz pisać i zarejestrować się później. Jeśli masz konto,Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.