Frytek1997 Napisano 22 Styczeń Share Napisano 22 Styczeń Propozycja zrobic prywatne dt Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smile Napisano 22 Styczeń Share Napisano 22 Styczeń Łatwo nie jest i ma to swój urok, dlatego na chwilę obecną niczego bym nie zmieniał. Ewentualnie: można pomyśleć nad prywatnym dt dla graczy 40-74 -- jedynie do kowala. Wtedy: bambiki będą miały swoje ulepszanie, a postacie z wyższymi poziomami rywalizację o zasuszone głowy. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frytek1997 Napisano 22 Styczeń Autor Share Napisano 22 Styczeń Jak dla mnie prywatne dungi to jest must have na kazdym serwerze hard/med. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Medis Napisano 22 Styczeń Share Napisano 22 Styczeń Myślę że na nie. Ma to swój klimat, prawo pięści - tak to by było zbyt dużo "farmienia" itemów u kowala na 5-8 postaci. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m1stery Napisano 22 Styczeń Share Napisano 22 Styczeń 4 minuty temu, Medis napisał: Myślę że na nie. Ma to swój klimat, prawo pięści - tak to by było zbyt dużo "farmienia" itemów u kowala na 5-8 postaci. Dokładnie tak jak mówi przedmówca. Na NIE Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frytek1997 Napisano 23 Styczeń Autor Share Napisano 23 Styczeń Jesteście na nie bo pewnie chodzcie na 15 kont dt. Ale co z tego ma ten gościu 75+? Nic tylko wam za darmo pomaga a z jakiej racji mam komuś za free pomagać? Na każdym hardzie sa prywatne dt a tu jest serwer med i nie ma. Nawet można by było przepustki wprowadzić jakby ktoś chciał chodzić prywatnie 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rain Napisano 24 Styczeń Share Napisano 24 Styczeń Osobiście jestem na nie, ale będziemy robić jak Wy uznacie za słuszne. Póki co z dyskusji wynika, że większość jest na nie. Poczekamy na więcej opinii. Ogólnie gdyby to miało wejść to na pewno wymagana byłaby jakaś przepustka/yang za wejście. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astek Napisano 24 Styczeń Share Napisano 24 Styczeń Jestem za. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asafad97 Napisano 24 Styczeń Share Napisano 24 Styczeń Jestem za Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bass2233 Napisano 24 Styczeń Share Napisano 24 Styczeń Jestem totalnie za. Obecnie dt jest tylko dla topki serwera. Osoby grające tylko po pracy po godz 18 do 21/22 nie mają prawa pograć kiedy nie ma prywatnego dt... dlatego DT to dla mnie must have. 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujo Napisano 24 Styczeń Share Napisano 24 Styczeń Prywatne dt, ale z przepustka na plus Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekWariat Napisano 24 Styczeń Share Napisano 24 Styczeń prywatne dt na +, ale za przepustki i te przepustki powinny sie znalezc w szablonie dropu 🙂 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosztorysant Napisano 24 Styczeń Share Napisano 24 Styczeń Jestem na tak. Udało mi się wbić w weekend 75 lvl i co? w red lesie metki powybijane, DT zajęte.. Gram po pracy i w weekendy kiedy jest najwięcej osób. Rywalizacja rywalizacją, ale nie chce mi się bić godzinę o DT a i tak przyjdzie ktoś z 99 z full IS i się wpieprzy. Chciałbym pograć z kolegą i robimy dropki bo na 75 już nie mamy co robić aktualnie bez tego prywatnego DT. Fajnie jak by było na przepustke, ale tak, żeby wciąż jakoś się opłacało na to DT chodzić. Jedna przepustka dla lidera PT moim zdaniem jest wystarczająco. Wspólne DT wciąż będzie dostępne, a dacie szanse pograć też osobom takim jak ja. 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhoMha Napisano 24 Styczeń Share Napisano 24 Styczeń Jeśli było by prywatne dt ttruciaki byly by juz po 100kk więc nope. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frytek1997 Napisano 24 Styczeń Autor Share Napisano 24 Styczeń 2 minuty temu, KhoMha napisał: Jeśli było by prywatne dt ttruciaki byly by juz po 100kk więc nope. Tu sie nie zgodze. Truta jest zawsze w cenie 😉 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhoMha Napisano 24 Styczeń Share Napisano 24 Styczeń Nie zawsze jeśli jest ich więcej niż postaci 75. Na innych serwerach były przypadki gdzie zal kosztował 20kk a truta 80. I to nie na jednym. A wszystko dlatego bo było prywatne dt w dodatku przyspieszone o trochę na pieczątkach. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frytek1997 Napisano 24 Styczeń Autor Share Napisano 24 Styczeń Takie przyklady mozna podawac bez konca. Ja moge napisac ze otworzylem na jednym serwerze 200 szkat ripera i nie dropnalem truty -_- true story 4 minuty temu, KhoMha napisał: Nie zawsze jeśli jest ich więcej niż postaci 75. Na innych serwerach były przypadki gdzie zal kosztował 20kk a truta 80. I to nie na jednym. A wszystko dlatego bo było prywatne dt w dodatku przyspieszone o trochę na pieczątkach. 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4EverEvil Napisano 24 Styczeń Share Napisano 24 Styczeń Jestem za. Nie da się po pracy na spokojnie zrobic ani jednego DT bo ciągle ktoś z 90+ i full IS lata i napierdziela 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bads Napisano 24 Styczeń Share Napisano 24 Styczeń dokladnie, jestem za wprowadzeniem prywatnego DT i obnizenia dropu truty i gra gitara 🙂 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Surek Napisano 24 Styczeń Share Napisano 24 Styczeń za wprowadzeniem prywatnego DT i obniżeniem szansy na drop broni 75. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhoMha Napisano 24 Styczeń Share Napisano 24 Styczeń Niema prywatnego dt. Chcą to tylko ludzie co sellaja yangi na allegro. 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GigaKOX Napisano 24 Styczeń Share Napisano 24 Styczeń Jestem na nie. Caly czas chcialem ale przez to ze grota zamknieta ludzie caly czas farmia bronie 75 i jest ich calkiem sporo. + lv sie szybko wbija wiec caly czas bedzie latane dt. Takze ja na nie. + chetnie zoabcze pozniej wklad na moby do broni wytwarzany z broni 75 +6/7 tak np 5% na moby max i na kazdy % dwie bronie. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bads Napisano 24 Styczeń Share Napisano 24 Styczeń 10 minut temu, GigaKOX napisał: Jestem na nie. Caly czas chcialem ale przez to ze grota zamknieta ludzie caly czas farmia bronie 75 i jest ich calkiem sporo. Takze ja na nie. + chetnie zoabcze pozniej wklad na moby do broni wytwarzany z broni 75 +6/7 tak np 5% na moby max i na kazdy % dwie bronie. jasne, potem 6/7 bon, szarfy, alchemia i 250 lvl , jest to rozwiązanie... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asafad97 Napisano 24 Styczeń Share Napisano 24 Styczeń Nie no DT powinno być dla 5 osób na serwerze, zabetonowane na maska, bo ludzie co chcą sobie wbic po pracy nie mają szans sie tam dostać. Nie chcemy dodania szarf i 6 i 7 bonów tylko wejść sobie pograć chwilę. Nie bój się i tak nie przegonie największych spoceńców bo nie mam do nich podjazdu a to że zamiast 2 ripy w tygodniu ubije 5 nie powinno Cię aż tak zniszczyć psychicznie. Pomysł na TAK 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LEZECKUSxEVOLZYWRUK Napisano 24 Styczeń Share Napisano 24 Styczeń Proponuje dodać przepustke która jest wymagana na wejscie do prywatnego DT która dropiłaby z RIPA/SMIERCI lub metki Ognista Ziemia CD na taka wyprawe wynosiloby 1h standardowo, w dzien jest zajebane DT po 30min trzeba czekać na metka, do tego na kazdym ch po 30-50 słupów do ulepszania, kwestia 2-3 dni i ebo, zelki, tarcze, zbroje i reszta low eq bedzie dostepna na rynku od pstrykniecia palcem za grosze.. P.S Duch pies. 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz pisać i zarejestrować się później. Jeśli masz konto,Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.