Marcin1908r Napisano 22 Styczeń Share Napisano 22 Styczeń Witam , co wy na to by wgrać auto-sort w ekwipunku , depozycie ? poprzez dropienie jest tego bardzo dużo i ciągle jest problem z wkładaniem np do dozorcy . 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creos Napisano 22 Styczeń Share Napisano 22 Styczeń Siemka, nie wiem czy myślimy w 100% o tym samym, ale jeśli masz na myśli opcję stackowania takich samych itemków jednym przyciskiem, to zdecydowanie jestem na tak 🙂 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TLM Napisano 22 Styczeń Share Napisano 22 Styczeń to nie izi 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m1stery Napisano 22 Styczeń Share Napisano 22 Styczeń Stackowania itemków będzie wprowadzone. Chyba, że mówisz o czymś innym to musisz napisać o co Ci dokładniej chodzi. 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Medis Napisano 22 Styczeń Share Napisano 22 Styczeń Temat już podałem - także double pomysł ... 🙂 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz pisać i zarejestrować się później. Jeśli masz konto,Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.