Skocz do zawartości

Zróbmy aktywność może przyspieszą

vmoszu

Polecane posty

Hej, zapraszam wszystkich tutaj do przedyskutowania różnych rzeczy i próbowania pospieszenia z działaniem naszej administracji.
zaczynając od działu '' propozycje'' gdzie dodaliśmy bardzo istotne pomysły które nie wymagają cudów od technika że trzeba będzie na to czekać miesiąc.
co o tym myslicie zapraszam do dyskusji

Reklama pięknie sie prezentowała... Okazuję się żeby cos osiągnąć postacią trzeba korzystać z Is'a. A nie kazdy chce wydawać hajsy na grę. Coś czuję ze jeżeli administracja nie weźmie sie do serw za długo nie pociągnie wchodząc wczoraj ja serwa wieczorkiem przy weekendzie spodziewałem sie sporo ludu a tu zdziwienie garstka graczy. I do Administracji wejście sie w garść i za rozwój serwa bo zapowiadał sie za bardzo fajny a w rzeczywistości trzeba bulić zeby cos osiągnąć a chyba nie chodziło o to.

• Lubię To 1

Dnia 21.01.2023 o 10:43, kamilcio13113 napisał:

Reklama pięknie sie prezentowała... Okazuję się żeby cos osiągnąć postacią trzeba korzystać z Is'a. A nie kazdy chce wydawać hajsy na grę. Coś czuję ze jeżeli administracja nie weźmie sie do serw za długo nie pociągnie wchodząc wczoraj ja serwa wieczorkiem przy weekendzie spodziewałem sie sporo ludu a tu zdziwienie garstka graczy. I do Administracji wejście sie w garść i za rozwój serwa bo zapowiadał sie za bardzo fajny a w rzeczywistości trzeba bulić zeby cos osiągnąć a chyba nie chodziło o to.

Moim zdaniem żeby coś osiągnąć wydawanie prawdziwego siana is zbędne. Kupon 10sm max 2kk to co to jest.

• 2 weeks later...
Dnia 21.01.2023 o 11:56, Piter89 napisał:

Dajcie im troche czasu 🙂

Trochę już tego czasu minęło. Popełniane są często podstawowe błędy oraz wciąż problemy z logowaniem. Oraz z komunikacją

Dnia 21.01.2023 o 10:43, kamilcio13113 napisał:

To ze administracja jest powolna ok zgodzie sie.. ale ludzie wam wiecznie cos nie pasuje idziecie na serwer medium hard a placzecie do GM ow ze dropu malo ze nie oplaca sie gdzies chodzic.. nie oplaca to sie trzymac takich placzkow na serwerze bo dzialacie tylko na niekorzysc i to pod kazdym wzgledem bo i anty reklame robicie i prosicie o ulatwienie serwera co za tym idzie skracacie jego zywotnosc.. 
A co do ciebie kolego to wybacz ale za rozrywke sie placi i to jest normalne jak ci szkoda 50 czy 100 zl za wiele godzin milo spedzonego czasu to zmien robote.. 
Bo gry bez item shopu chociazby rekawicy zlodzieja z isu nie polecam strata czasu i nerwow.
5

Dołącz do rozmowy

Możesz pisać i zarejestrować się później. Jeśli masz konto,Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...