Skocz do zawartości

Propozycje uprzyjemnienie gierki

GigaKOX

Polecane posty

Siemka.

Jako, że mamy tydzień serwera chciałbym poruszyć pare kwestii oraz posłuchać waszej opinie na moje propozycje.
Parę  rzeczy irytuje mnie na serwerze i jestem ciekawe czy można to poprawić.

1. Zakładanie rękawicy złodzieja podczas bicia. Poprawi to komfort gry.

2. Opcja ukrycia kostiumu. Cały serwer biega w białej szmacie zamiast w naszych pięknych zbrojach. Administracja dodała nawet lepsze efekty świecenia się itemow na niższy lv, a wszystko ukryte jest pod kostiumem. 

3. (Tutaj mam mieszane uczucia czy ta zmiana az tak wpłynie na ilość broni 75). Proponuję szybszy czas respienia Metina na demon tower.

4. Przycisk do autostackowania przedmiotów. Wiadomo OLDSKUL, ale takie pierdolki właśnie umilają nam gierkę.

5. Liczby hp przy pasku życia potworów i metinòw. Tutaj taka mniej istotna zmiana ale czemu nie.

Póki co to moje propozycje na ten moment.

Zapraszam do dyskusji.

pozdrawiam GigaKOX !

• Lubię To 5

Dla mnie wszystko na tak, chociaż szybszy resp metków faktycznie może popsuć rynek, a i tak nie ma limitu czasowego i często schodzi parę minut na znalezienie wolnego DT, najwyżej można odrobinę zmniejszyć drop; gdy wprowadzą zakładanie rękawicy to potem część graczy będzie chciała lizaka czy pierścień lucy, co może wpłynąć na rozgrywkę; z punktami hp może jako opcję żeby każdy mógł zdecydować jak woli i żeby ew. gra nie chodziła wolniej 🙂

• Lubię To 1

1. Na NIE. Będziemy zakładać rękawice na 1% bossa/metka? To spowoduje, że każdy będzie miał tak naprawdę permanentną rękawice.

2. Nie myślałem o tym ale to byłaby mega dobra opcja; bardzo na TAK 😄

4. Już napisali, że niedługo wprowadzą.

5. Pierdółka - może być.

• Lubię To 1

3 godziny temu, m1stery napisał:

1. Na NIE. Będziemy zakładać rękawice na 1% bossa/metka? To spowoduje, że każdy będzie miał tak naprawdę permanentną rękawice.

2. Nie myślałem o tym ale to byłaby mega dobra opcja; bardzo na TAK 😄

4. Już napisali, że niedługo wprowadzą.

5. Pierdółka - może być.

Jak nawet teraz nie zakładasz rękawicy pod koniec inteligentnie to współczuje XD

1. Na nie - zbyt duże ułatwienie - nie róbmy z tego jakiegoś easy to play serwera
2. Na tak - rzeczywiście to nie jest ułatwienie, a gracze mogą sobie decydować co chcą "nosić" haha
3. Na nie - zbyt duże ułatwienie - odejdzie te poczucie starego stylu metka
4. Temat już poruszałem - został zaakceptowany
5. Na nie - Nie jest to chyba potrzebne 😄 .

10 godzin temu, Rain napisał:

1. to musi tak zostać 🙂

2. to dodamy

3. tego nie możemy zrobić

4. to dodamy

5. to może dodamy 🙂

1 musi tak zostac? utrudniac ludziom gre? xD czy po prostu nie wiecie jak to zrobic

Dołącz do rozmowy

Możesz pisać i zarejestrować się później. Jeśli masz konto,Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...