GigaKOX Napisano 20 Styczeń Share Napisano 20 Styczeń Siemka. Jako, że mamy tydzień serwera chciałbym poruszyć pare kwestii oraz posłuchać waszej opinie na moje propozycje. Parę rzeczy irytuje mnie na serwerze i jestem ciekawe czy można to poprawić. 1. Zakładanie rękawicy złodzieja podczas bicia. Poprawi to komfort gry. 2. Opcja ukrycia kostiumu. Cały serwer biega w białej szmacie zamiast w naszych pięknych zbrojach. Administracja dodała nawet lepsze efekty świecenia się itemow na niższy lv, a wszystko ukryte jest pod kostiumem. 3. (Tutaj mam mieszane uczucia czy ta zmiana az tak wpłynie na ilość broni 75). Proponuję szybszy czas respienia Metina na demon tower. 4. Przycisk do autostackowania przedmiotów. Wiadomo OLDSKUL, ale takie pierdolki właśnie umilają nam gierkę. 5. Liczby hp przy pasku życia potworów i metinòw. Tutaj taka mniej istotna zmiana ale czemu nie. Póki co to moje propozycje na ten moment. Zapraszam do dyskusji. pozdrawiam GigaKOX ! 5 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burza02 Napisano 20 Styczeń Share Napisano 20 Styczeń Dla mnie wszystko na tak, chociaż szybszy resp metków faktycznie może popsuć rynek, a i tak nie ma limitu czasowego i często schodzi parę minut na znalezienie wolnego DT, najwyżej można odrobinę zmniejszyć drop; gdy wprowadzą zakładanie rękawicy to potem część graczy będzie chciała lizaka czy pierścień lucy, co może wpłynąć na rozgrywkę; z punktami hp może jako opcję żeby każdy mógł zdecydować jak woli i żeby ew. gra nie chodziła wolniej 🙂 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujo Napisano 20 Styczeń Share Napisano 20 Styczeń Wszystko na + tylko DT bym nie ruszał broni 75 i tak jest stosunkowo sporo wiec nie widzę w tym sensu 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fame Napisano 20 Styczeń Share Napisano 20 Styczeń 2. To jest świetny pomysł, nic tak nie dodaje klimatu jak widok lwiej +4 i kosy bojowej Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m1stery Napisano 20 Styczeń Share Napisano 20 Styczeń 1. Na NIE. Będziemy zakładać rękawice na 1% bossa/metka? To spowoduje, że każdy będzie miał tak naprawdę permanentną rękawice. 2. Nie myślałem o tym ale to byłaby mega dobra opcja; bardzo na TAK 😄 4. Już napisali, że niedługo wprowadzą. 5. Pierdółka - może być. 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadymka Napisano 20 Styczeń Share Napisano 20 Styczeń 3 godziny temu, m1stery napisał: 1. Na NIE. Będziemy zakładać rękawice na 1% bossa/metka? To spowoduje, że każdy będzie miał tak naprawdę permanentną rękawice. 2. Nie myślałem o tym ale to byłaby mega dobra opcja; bardzo na TAK 😄 4. Już napisali, że niedługo wprowadzą. 5. Pierdółka - może być. Jak nawet teraz nie zakładasz rękawicy pod koniec inteligentnie to współczuje XD Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GigaKOX Napisano 20 Styczeń Autor Share Napisano 20 Styczeń @zadymka chodzi mu o fighty na bossach Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GigaKOX Napisano 20 Styczeń Autor Share Napisano 20 Styczeń chyba xd Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cieniu Napisano 20 Styczeń Share Napisano 20 Styczeń Na tak 🙂 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vmoszu Napisano 20 Styczeń Share Napisano 20 Styczeń wszystko oprócz zmiany dt na tak Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dar0 Napisano 20 Styczeń Share Napisano 20 Styczeń Popieram w 100% GigaKOX to GigaKOX! Pozdro! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LEZECKUSxEVOLZYWRUK Napisano 21 Styczeń Share Napisano 21 Styczeń wszystko na tak oprocz nr1 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Medis Napisano 22 Styczeń Share Napisano 22 Styczeń 1. Na nie - zbyt duże ułatwienie - nie róbmy z tego jakiegoś easy to play serwera 2. Na tak - rzeczywiście to nie jest ułatwienie, a gracze mogą sobie decydować co chcą "nosić" haha 3. Na nie - zbyt duże ułatwienie - odejdzie te poczucie starego stylu metka 4. Temat już poruszałem - został zaakceptowany 5. Na nie - Nie jest to chyba potrzebne 😄 . Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rain Napisano 24 Styczeń Share Napisano 24 Styczeń 1. to musi tak zostać 🙂 2. to dodamy 3. tego nie możemy zrobić 4. to dodamy 5. to może dodamy 🙂 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadymka Napisano 24 Styczeń Share Napisano 24 Styczeń 10 godzin temu, Rain napisał: 1. to musi tak zostać 🙂 2. to dodamy 3. tego nie możemy zrobić 4. to dodamy 5. to może dodamy 🙂 1 musi tak zostac? utrudniac ludziom gre? xD czy po prostu nie wiecie jak to zrobic Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GigaKOX Napisano 24 Styczeń Autor Share Napisano 24 Styczeń @zadymkajednak tez sie zgadzam bo na bussach by to bylo chujowe. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz pisać i zarejestrować się później. Jeśli masz konto,Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.