Rozgromiciel Napisano 19 Styczeń Share Napisano 19 Styczeń czytałem regulamin ale nie wiem bo jest ogólny, czy utrudnianie gry przy łowieniu bijąc graczy jest akceptowane? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bads Napisano 19 Styczeń Share Napisano 19 Styczeń 1 godzinę temu, Rozgromiciel napisał: czytałem regulamin ale nie wiem bo jest ogólny, czy utrudnianie gry przy łowieniu bijąc graczy jest akceptowane? na tym polega MMO , otwarty świat... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vmoszu Napisano 19 Styczeń Share Napisano 19 Styczeń 1 godzinę temu, Rozgromiciel napisał: czytałem regulamin ale nie wiem bo jest ogólny, czy utrudnianie gry przy łowieniu bijąc graczy jest akceptowane? nie nie jest akceptowane, administracja wie o problemie i będzie ''bezpieczna'' strefa dla rybaków. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zoom Napisano 19 Styczeń Share Napisano 19 Styczeń Rozwiązane. Zamykam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty