Tik841 Napisano 19 Styczeń Share Napisano 19 Styczeń Podczas zmieniania bonów w itemach, maksymalne możliwe bonusy powinny być podświetlane na złoto. 3 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ubernade Napisano 19 Styczeń Share Napisano 19 Styczeń racja to bylo zawsze spoko 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujo Napisano 19 Styczeń Share Napisano 19 Styczeń Oczywiście na duży + 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m1stery Napisano 19 Styczeń Share Napisano 19 Styczeń Fajny dodatek, na TAK 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vmoszu Napisano 19 Styczeń Share Napisano 19 Styczeń jestem na tak 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rain Napisano 20 Styczeń Share Napisano 20 Styczeń Według mojej opinii taki dodatek jest zbędny ponieważ każdy wie jakie są max klasyczne bonusy i niewiele to wnosi poza dodatkowym kolorem który zaś powoduje że podgląd itemu już nie wygląda tak jak na klasyku 😕 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dar0 Napisano 20 Styczeń Share Napisano 20 Styczeń GIGA PLUS! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tik841 Napisano 21 Styczeń Autor Share Napisano 21 Styczeń Dnia 20.01.2023 o 01:54, Rain napisał: Według mojej opinii taki dodatek jest zbędny ponieważ każdy wie jakie są max klasyczne bonusy i niewiele to wnosi poza dodatkowym kolorem który zaś powoduje że podgląd itemu już nie wygląda tak jak na klasyku 😕 A ja nie wiem jakie są maksy Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LEZECKUSxEVOLZYWRUK Napisano 21 Styczeń Share Napisano 21 Styczeń tez wole jak mi sie podswietla max bonus zeby nie patrzec na item po 4sec, po 24h grania ciezko sie patrzy i szuka max bonusu Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Medis Napisano 22 Styczeń Share Napisano 22 Styczeń Każdy gracz powinien wiedzieć jakie są "maxy". Zbędny dodatek. Pomysł na nie. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frytek1997 Napisano 22 Styczeń Share Napisano 22 Styczeń Jestem na tak. Nawet podczas miksowania szybciej zauwazysz ze weszlo cos na max Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekWariat Napisano 24 Styczeń Share Napisano 24 Styczeń Dnia 20.01.2023 o 01:54, Rain napisał: Według mojej opinii taki dodatek jest zbędny ponieważ każdy wie jakie są max klasyczne bonusy i niewiele to wnosi poza dodatkowym kolorem który zaś powoduje że podgląd itemu już nie wygląda tak jak na klasyku 😕 99% z graczy prywatnych serwerow nie widziała klasyka od x lat i jestesmy przyzwyczajeni do podswietlenia max bonusu- jest dla nas bardziej klasyczny niz ten z klasyka 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz pisać i zarejestrować się później. Jeśli masz konto,Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.