Medis Napisano 18 Styczeń Share Napisano 18 Styczeń Witam. Jako że "jakaś część" grających w metina - zapaleńców starej daty, po prostu lubią łowić. Moja propozycja : -dodanie % możliwości wyłowienia kuponu SM w przykładowych nominałach ( 2,5,10 ) np. już na określonym + wędki 4-9 -dodanie bardzo małej % możliwości wyłowienia ubrania Item Shop (kostium oraz fryza) np. już na określonym + wędki np. 6-9 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vmoszu Napisano 19 Styczeń Share Napisano 19 Styczeń Kupony spoko, bo to małe wartości, ale is to cie chyba troche odkleiło. serwer musi sie jakoś utrzymywać mordo 😄 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrMooMoo Napisano 19 Styczeń Share Napisano 19 Styczeń kupony 2-5 jedynie z wędki +9 i myśle że będzie super 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ubernade Napisano 19 Styczeń Share Napisano 19 Styczeń powinni cos dodac dla wedkarzy. kupon sm,żeton bylbym dobrym pomyslem 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m1stery Napisano 19 Styczeń Share Napisano 19 Styczeń No mogliby coś dodać ja wiem, że to ma być oldschool ale z jeszcze tydzień i jak otworzą grotę to łowienie straci jakikolwiek sens. 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bass2233 Napisano 24 Styczeń Share Napisano 24 Styczeń Żeton i kupon 10 SM totalnie na +. Małż kosztuje ponad 5kk a 10 SM 1,6kk w obecnej sytuacji na rynku Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz pisać i zarejestrować się później. Jeśli masz konto,Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.