amber3789 Napisano 17 Styczeń Share Napisano 17 Styczeń Witam, macie jakiś sposób na odpalenie gierki w oknie, ale w rozmiarze pełnego ekranu? bo mi nie zależnie na jakiej rozdziałce odpale w oknie to odpala w małym okienku. Z żadnym innym clientem nie miałem takiego problemu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhoMha Napisano 17 Styczeń Share Napisano 17 Styczeń Musisz znalesc odpowiedni. Na wszystkie rozdzielczosci mi dziala tylko na jednej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujo Napisano 18 Styczeń Share Napisano 18 Styczeń Otwierasz folder w którym zmienia się rozdzielczość przez notatnik i tam wpisujesz ręcznie rozdzielczość jaka chcesz i window mode musi być na ON 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amber3789 Napisano 18 Styczeń Autor Share Napisano 18 Styczeń Dzięki działa Wuju xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Medis Napisano 18 Styczeń Share Napisano 18 Styczeń Dnia 17.01.2023 o 11:03, amber3789 napisał: Witam, macie jakiś sposób na odpalenie gierki w oknie, ale w rozmiarze pełnego ekranu? bo mi nie zależnie na jakiej rozdziałce odpale w oknie to odpala w małym okienku. Z żadnym innym clientem nie miałem takiego problemu. Zaznacz "Otwieranie w oknie" na tak 😄 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujo Napisano 19 Styczeń Share Napisano 19 Styczeń 22 godziny temu, amber3789 napisał: Dzięki działa Wuju xD Zostaw + i jesteśmy kwita 😃 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zoom Napisano 19 Styczeń Share Napisano 19 Styczeń Rozwiązane. Zamykam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty