Sebby Napisano 13 Styczeń Share Napisano 13 Styczeń Witam dzisiaj lekko po godz 18 zaczalem grac na serwerze i wszystko bylo git az do momentu kiedy nie wyszedłem z gry i wrociłem to nie moglem sie juz zalogowac bo jest napisane ze konto jest zablokowowane albo niepotwierdzone Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Balesi Napisano 13 Styczeń Share Napisano 13 Styczeń mam to samo tylko, że nawet nie zacząłem grać XD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhoMha Napisano 13 Styczeń Share Napisano 13 Styczeń Też. Nawet postaci nie stworzyłem. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebby Napisano 13 Styczeń Autor Share Napisano 13 Styczeń XDD >wejdz na serwer >pogram z ziomkami >wbij 13 lvl szamanem buffem >wyjdz z gry >wróc >ban na konto >piszesz do admina >pierdoli ci ze czitowales i sie należy XD????? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuLL Napisano 14 Styczeń Share Napisano 14 Styczeń Witam, był mały błąd w naszym systemie antycheatowym, który zablokował niektórym osobom dostęp do serwera. Jeśli nie mogliście się zalogować spróbujcie teraz, wszystko powinno być ok. W przypadku problemów zapraszam do zgłoszeń na stronie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty