Burza02 Napisano 13 Styczeń Share Napisano 13 Styczeń Zapraszam do gildii Weterani (Jinno). Będzie kilka osób, w tym gracze z Gromo S1, ale z pewnością dojdą gracze w trakcie gry. Kontakt priv na forum, dsc Burza02#2509 lub w grze pod nickiem Burza02. Grałem na Gromo ponad 2 lata, więc o serwie wiem niemal wszystko 😛 Często będę dostępny na Discordzie gildijnym w trakcie gry 😉 Wymagania: aktywność, kultura osobista i gry, mile widziany discord. 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L3G0 Napisano 13 Styczeń Share Napisano 13 Styczeń 7 minut temu, Burza02 napisał: Zapraszam do gildii Weterani (Jinno). Będzie kilka osób, w tym gracze z Gromo S1, ale z pewnością dojdą gracze w trakcie gry. Kontakt priv na forum, dsc Burza02#2509 lub w grze pod nickiem Burza02. Grałem na Gromo ponad 2 lata, więc o serwie wiem niemal wszystko 😛 Często będę dostępny na Discordzie gildijnym w trakcie gry 😉 Wymagania: aktywność, kultura osobista i gry, mile widziany discord. Do Zobaczenia w Grze 🙂 !!! Powodzonka 🙂 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unknown Napisano 13 Styczeń Share Napisano 13 Styczeń A przyjmiesz mnie bez discorda? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burza02 Napisano 13 Styczeń Autor Share Napisano 13 Styczeń Jak najbardziej 🙂 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silent Napisano 1 Marzec Share Napisano 1 Marzec Pw Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz pisać i zarejestrować się później. Jeśli masz konto,Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.