Skocz do zawartości

Blokowanie spacji

SajkoL

Polecane posty

Witam. Chciałbym się dowiedzieć czy za zablokowanie spacji przykładowo na noc i pójście spać dostaje się bana?  Zawsze mnie to zastanawiało a w regulaminie znalazłem tylko to:

§4.5 Zabronione jest używanie botów, skryptów, symulatorów klawiatury i innych programów ułatwiających lub automatyzujących rozgrywkę. "

"Przypadkowe" 😄 Jest też zapis w regulaminie, że jak jesteś online i coś robisz a napisze do Ciebie GM to musisz odpisać. Niby nie jest to żaden program, ale poniekąd automatyzuje to rozgrywkę, lecz sam również jestem ciekawy jak brzmi zdanie administracji

• Lubię To 1

• Super Mistrz Gry
20 godzin temu, SajkoL napisał:

Witam. Chciałbym się dowiedzieć czy za zablokowanie spacji przykładowo na noc i pójście spać dostaje się bana?  Zawsze mnie to zastanawiało a w regulaminie znalazłem tylko to:

§4.5 Zabronione jest używanie botów, skryptów, symulatorów klawiatury i innych programów ułatwiających lub automatyzujących rozgrywkę. "

Regulaminowo każda postać która wykonuje czynność w grze musi odpisać w ciągu minuty Administracji w przeciwnym razie jesteś uważany jako BOT i dostajesz perma.

Zamykam

• Haha 1

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...