SajkoL Napisano 12 Styczeń Share Napisano 12 Styczeń Witam. Chciałbym się dowiedzieć czy za zablokowanie spacji przykładowo na noc i pójście spać dostaje się bana? Zawsze mnie to zastanawiało a w regulaminie znalazłem tylko to: " §4.5 Zabronione jest używanie botów, skryptów, symulatorów klawiatury i innych programów ułatwiających lub automatyzujących rozgrywkę. " Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronson Napisano 12 Styczeń Share Napisano 12 Styczeń "Przypadkowe" 😄 Jest też zapis w regulaminie, że jak jesteś online i coś robisz a napisze do Ciebie GM to musisz odpisać. Niby nie jest to żaden program, ale poniekąd automatyzuje to rozgrywkę, lecz sam również jestem ciekawy jak brzmi zdanie administracji 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujo Napisano 12 Styczeń Share Napisano 12 Styczeń dołącze do pytania, a co za autoclickerem? można używać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SajkoL Napisano 12 Styczeń Autor Share Napisano 12 Styczeń '...i innych programów ułatwiających lub automatyzujących rozgrywkę.' Autoclicker chyba razczej odpada xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sheele Napisano 13 Styczeń Share Napisano 13 Styczeń Jak zostawisz na spacji na mobach agresywnych no to co w tym zlego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duszek Napisano 13 Styczeń Share Napisano 13 Styczeń Jeżeli [GM] napisze do Ciebie nasz obowiązek odpisania w przeciągu 1 minuty, w przeciwnym razie jesteś uważany jako BOT i dostajesz perma Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomektzo Napisano 13 Styczeń Share Napisano 13 Styczeń a ile wykonujesz akcje w grze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Mistrz Gry KukSon Napisano 13 Styczeń Super Mistrz Gry Share Napisano 13 Styczeń 20 godzin temu, SajkoL napisał: Witam. Chciałbym się dowiedzieć czy za zablokowanie spacji przykładowo na noc i pójście spać dostaje się bana? Zawsze mnie to zastanawiało a w regulaminie znalazłem tylko to: " §4.5 Zabronione jest używanie botów, skryptów, symulatorów klawiatury i innych programów ułatwiających lub automatyzujących rozgrywkę. " Regulaminowo każda postać która wykonuje czynność w grze musi odpisać w ciągu minuty Administracji w przeciwnym razie jesteś uważany jako BOT i dostajesz perma. Zamykam 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty