L3G0 Napisano 8 Styczeń Share Napisano 8 Styczeń Cześć 🙂 Mam na imię " Tomasz" Wiek : no już sporo, ale wciąż się bronie W Metka gram od 2k06 i nadal nie nudzi, i niby już nic mnie nie zdziwi ale są ludzie co strasznie mnie tiltują 😛 Ale wiadomo to gra. Mam nadzieje ze damy dobrą rozgrywkę na owym serwerze 🙂 Również mam nadzieje że powalczymy troszkę o spoty 🙂 Pjona ! 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozgromiciel Napisano 8 Styczeń Share Napisano 8 Styczeń nie tylko Ty jesteś "weteranem" gry 🙂 do zobaczenia 🙂 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zoom Napisano 8 Styczeń Share Napisano 8 Styczeń Witam 😀 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Mistrz Gry KukSon Napisano 8 Styczeń Super Mistrz Gry Share Napisano 8 Styczeń Witam bardzo serdecznie, życzę miłej gry 🙂 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiaczek Napisano 10 Styczeń Share Napisano 10 Styczeń Hejo Hejo witam wszystkich 😛 tez chwile pykam w MT2 ale zwykle dla fanu 😄 Pozdro Ziomeczki do zobaczenia na starcie 😄 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corri Napisano 12 Styczeń Share Napisano 12 Styczeń Witaj. Mam nadzieje ze nie bedziemy sobie nawzajem ksuć, bo ja nie zamierzam takich ruchów czynić 😋 Powodzonka w grze 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L3G0 Napisano 12 Styczeń Autor Share Napisano 12 Styczeń 43 minuty temu, Corri napisał: Witaj. Mam nadzieje ze nie bedziemy sobie nawzajem ksuć, bo ja nie zamierzam takich ruchów czynić 😋 Powodzonka w grze Hej Hej. Nadzieja matką głupich lecz swoja Matka dba o dzieci. Dziękuję i wzajemnie 🙂 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter89 Napisano 21 Styczeń Share Napisano 21 Styczeń Siemanko Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz pisać i zarejestrować się później. Jeśli masz konto,Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.