Skocz do zawartości

Chunjo

Rozgromiciel

Polecane posty

Z Chunjo jest taki problem że zawsze świeci pustkami i słabo to wygląda. 😕 Nawet przy bardzo dużej ilości graczy mało kto wystawia tam sklep, bo łatwiej sprzedać coś w większym skupisku, a już tak się przyjęło, że tym skupiskiem jest Jinno. Ponadto dla nas jako administracji łatwiej będzie organizować eventy z podziałem na 2 królestwa. Ogólnie dlatego usunęliśmy 1 królestwo, a padło na Chunjo, ponieważ układ M1 jest tam niezbyt wygodny (daleko do biologa itd.) 🙂

wszędzie kasują Chunjo.. bądzcie inni i zmieńcie to.. zróbcie coś innego niż "wszyscy" na każdej mapce jest biolog poza miastem, nie wiem co to zmienia.. handel zawsze był na jinno..  Shinsoo także świeci pustkami i jakoś zostaje.. na łatwiznę idziecie czy jak?

Również jestem za zostawieniem Chunjo, jeśli faktycznie ma to znaczenie pod kątem eventów to może Shinsoo powinno zostać usunięte ? Moim skromnym zdaniem dużo ludzi tęskni za żółtą barwą. 

Pozdrawiam 

• Lubię To 1

Również nie rozumiem usunięciu chunjo, to ze miasto świeci pustkami w sensie sklepów ok, ale często najlepsi gracze tam grają aby z kazdym mieć kosę, hard i klasyk bez chunjo, trochę nie pasuje. I ta zmiana profesji zwojem z IS :(

• Lubię To 1

Nie widzę potrzeby przywracania Chunjo, 2 miasta na serwer hard/medium jest w zupełności wystarczające a Shinsoo jest częściej wybierane przez graczy +  m2 shinsoo jest dużo lepsza od mapy chujno.

moze według Administracji czerwoni mają lesze mapki bla bla bla... ale może tez dla niektórych też właśnie Chunjo ma lepsze.. albo po prostu nie chce się Wam robić Chunjo chociaż nie wiem w czym tu macie problem i co by zaszkodziło żeby właśnie było to królestwo

zrobcie te chujno mial byc klimat 2009-2010 a wy taki syf robicie no tego bym sie nie spodziewal naprawde. tak samo mam nadzieje ze nie bedzie zadnych innych udziwnien tylko czysto schludnie zeby byl ten niepowtarzalny klimat zebym mogl w m2 siedziec i klepac metiny jak za dawnych lat 

• Lubię To 1

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...