Skocz do zawartości

Więcej slotów na przedmioty specjalne (PD/PPK)

Cobra1974

Miejsce na przedmioty specjalne  

26 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dodanie dwóch dodatkowych pól na przedmioty typu PPK/PD

• Tak
      15
    • Nie
      11

Polecane posty

Parę razy się przewijały podobne tematy, według mnie może być jedno dodatkowe miejsce, ale tylko żeby można było mieć tam rękawicę/buty wiatru/pierścień expa, bo 3 lizaki/ppk/pierścień na potwory 10%/pierścień na blok 5% i odzyskanie pż (5 albo 10%) na raz to już za dużo, ewentualnie w formie zrobienia z wymiany u Kowala lub po wbiciu konkretnego lvlu.

1 minutę temu, Burza02 napisał:

Parę razy się przewijały podobne tematy, według mnie może być jedno dodatkowe miejsce, ale tylko żeby można było mieć tam rękawicę/buty wiatru/pierścień expa, bo 3 lizaki/ppk/pierścień na potwory 10%/pierścień na blok 5% i odzyskanie pż (5 albo 10%) na raz to już za dużo, ewentualnie w formie zrobienia z wymiany u Kowala lub po wbiciu konkretnego lvlu.

3 Lizaków się nie da mieć, bo to ten sam typ przedmiotu. Bardziej chodziło mi o kombinacje typu PPK/Lizak/Wierzchowiec/Rękawica albo PD/Mikstura/Księga Lidera/Wierzchowiec

Wierzchowiec nie pojawia się w tym oknie, po prostu się podświetla w eq jak się go używa, a mikstura expa znika; ppk w połączeniu z lizakiem np. siła i lud/magia to może być imo za dużo na pvp, a w pvm pierścień na potwory w połączeniu z lizakiem na potwory i siła/wartość też, więc jak napisałem na rękawicę/buty/pierścień doświadczenia/księga lidera imo git, czyli coś co raczej nie wpływa na hity.

• 3 weeks later...

Dołącz do rozmowy

Możesz pisać i zarejestrować się później. Jeśli masz konto,Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...